Veidec ett globalt företag inom miljövänlig rengöring väljer Dialect.

Veidec ett globalt företag inom miljövänlig rengöring väljer Dialect.

”Det är enkelheten som vi värdesätter högst med Dialect.”
– Dan, IT-chef


Veidec startades i Veberöd Skåne och idag finns deras produkter i ett 20-tal länder runt om i världen. Branschledande varumärke med miljö i fokus jobbar Veidec ambitiöst för att tillverka rengöringsmedel och hygienartiklar med så få farliga ämnen som möjligt. Det är bland annat detta som har lett till partnerskap med STCC som även dem har utvidgat sitt fokus på miljö.


”Vi har varit kunder hos Dialect sedan tidigt 2010-tal. Vi började med mobil och mobilabonnemang men nu har vi även IP-telefoni och molnväxel. En viktig funktion för oss är att kunna utföra samtal med hjälp av lokala telefonnummer i dem länder där vi arbetar. Detta kan vi göra genom vår telefonväxel.


Dialect passade som vår partner då dem har butiker runt om i landet där man kan få hjälp lokalt. Dessutom lyssnar dem på våra synpunkter och önskemål och har konfigurerat sina produkter för att fylla våra behov. Vi har bland annat kunnat koppla ihop telefonväxeln Dialect Flex med vårt CRM system. Härnäst planerar vi att bygga ut systemet för att ta emot och utföra automatiska samtal.


Trots att vi regelbundet får samtal från nya leverantörer har vi stannat kvar hos Dialect då vi får så bra service. Fredrik har hjälp oss både kvällar och helger med tekniska bekymmer som har uppstått. Det är enkelheten som vi värdesätter högst med Dialect.”


– Dan, Veidec

DIALECT LUND
2023-01-29
Välj ditt företagscenter