När säkerheten väger tyngst

När Teknikens Värld publicerade en granskning av alkomätare 2017, upptäckte man att flertalet alkomätare visade en helt felaktig promillehalt! Dräger Alcotest 3820 visade sig överlägset bäst i test och panelen gav följande utlåtande:

Dräger Alcotest 3820 visar konsekvent riktiga värden jämfört med referensmätaren. Den är lättanvänd, har tydlig display och är mycket pålitlig.”

Dräger Alcotest 3820 är även den första alkomätaren som uppfyller den professionella standarden (EN 15964) och dessutom tillgänglig för den privata marknaden. Mätprestanda och snabbhet placerar denna alkomätare i en klass för sig.

En knapp styr allt
Menyn till Alcotest 3820 är på svenska och du manövrerar med hjälp av en enda funktionsknapp. Den har bara någon sekunds uppstartstid och levererar garanterat korrekta resultat, varje gång – i temperaturer från -5°C till +50°C. Starta – blås – resultat! Enklare kan det inte bli.

Liten och diskret
Dräger Alcotest 3820 får enkelt plats i byxfickan eller handväskan. Du kan också stänga av det guidande ljudet vid utandningsprov om du vill vara diskret.

Används av polisen
Dräger betraktar Sverige som ett föregångsland när det gäller säkerhetstänkande kring alkohol och bilkörning och har i drygt 60 år levererat alkomätare till polisen i Sverige och runt om i världen. Läs mer på drager.se

Hitta ditt närmaste Dialect Företagscenter >>