Ledning

Bodil Prising
VD & Koncernchef
(f 1973) Civilekonom med lång erfarenhet inom marknads- och affärsutveckling på ledande befattningar inom TeliaSonera, bl a som VD för Halebop och sista åren som chef för Telias butikskedja.
Mats Johnsson
Försäljningsdirektör
(f 1968) Utbildad ekonom, jobbat som entreprenör hela livet och har b la drivit Dialect Mälardalen. Var med när Dialect bildades och har suttit i styrelsen under två olika perioder. Har alltid jobbat med strukturerad. målstyrd och framgångsrik försäljning.
Daniel Persson
HR-chef
(f 1979) Anställd sedan 2008. Har arbetat i telekombranschen sen 2003. Tidigare verksamhetschef och HR-chef för Dialect Kundservice AB. Innan dess ledande befattningar som kundtjänst- och verksamhetschef i Mera Mobil. Styrelseledamot i Fightness AB.
Andreas Adermark
Supply Chain Manager
(f 1978) Anställd sedan 2016. Civilingenjör från KTH i Stockholm. Har flertalet inköps- och logistikroller bakom sig från bolag som Tele2, Ericsson, Nasdaq och TeliaSonera.
Andreas Larsson
CFO
(f 1975) Civilekonom med inriktning redovisning och med gedigen bakgrund från Athur Andersen, Deloitte och som ekonomichef på AB Skanditrä. Tidigare CEO för ett av Dialects verksamhetsområden.
Camilla Kargus
Produktionschef
(f 1971) Anställd sedan 2015. Marknadsekonom. Erfarenhet från telekombranschen sedan 1998 i olika ledande befattningar inom bl a AllTele AB och Ventelo AB.

Styrelse

Florian Schock
Styrelseordförande
Fernanda Dohms
Styrelseledamot
Mikaela Elisabeth Laaksonen
Styrelseledamot