The Future Unfolds!

Samsung inledde sin keynote med just den meningen – The Future Unfolds. Som de flesta nog hade räknat med och väntade på så visades den upp med namnet Galaxy Fold. En helt ny modell med vikbar skärm. Framifrån ser den ut som en helt vanlig smartphone men när du öppnar upp telefonen likt en bok har du helt plötsligt en tablet i din hand. 4.6 tum skärm i hopvikt läge. Veckla ut och få en 7.3 tum skärm. Fantastiskt.

Tänk dig själv. Du sitter hemma på kvällen och tittar på den där nya serien på Netflix som alla pratat om. Plötsligt mailar chefen men du vill verkligen inte avbryta när det är som mest spännande. Lösningen? Multi tasking. Med Galaxy Fold kan du nämligen svara på dina mail utan att behöva stänga ner eller växla fönster. Du kan till och med chatta med dina vänner samtidigt som du både mailar och tittar på din favoritserie. Galaxy Fold stödjer nämligen tre öppna fönster samtidigt.

Enligt Samsung ska Galaxy Fold ha säljstart 26/4. Om den kommer till Sverige? Det återstår att se. Och prislappen då? Runt 1 980 dollar.

När uppståndelsen om Galaxy Fold börjat lägga sig visste vi alla vad som väntade – de nya Galaxy S-modellerna. Man presenterade inte bara en ”vanlig” och en plus-modell utan även en lite enklare lur har tagit plats i S10-familjen – Galaxy S10e. S10e är optimal för dig som vill ha en telefon i något minde format med något enklare prestanda, skärm och kamera. Men fortfarande vill hålla i ett riktigt flaggskepp.

Och sen då? Galaxy S10 och S10 Plus såklart. Båda mobilerna kommer med riktigt coola funktioner. Till skillnad från S10e så sitter fingeravtrycksläsaren direkt på skärmen. Kanske inte direkt något revolutionerande men ändå coolt. På baksidan av telefonerna sitter en trippelkamera, optisk zoom och vidvinkel. Framtill i kamera-ön sitter två kameror. Vi ser en helt ny funktion i dessa två modeller, nämligen den omvända trådlösa laddningen. Det innebär att du med baksidan av din Galaxy S10 eller S10 Plus kan ladda din Galaxy Watch.

Samsung är riktigt generösa med lagringsutrymmet också. Lägsta minnet är 128GB på samtliga modeller. Behöver du mycket utrymme? Då finns Galaxy S10 Plus med 1TB lagring.

Vill du förhandsboka din Samsung Galaxy S10? Kontakta ditt närmsta Dialect Företagscenter eller anmäl ditt intresse här>>.

/Dialect-Daniel