Michael Burlin - Företagsrådgivare

Dialects Företagscenter i Norrtälje

Från oerfaren säljare till framgångsrik företagsrådgivare

Michael Burlin arbetar idag som företagsrådgivare på Dialect Norrtälje. Hans resa började hos oss i maj 2016 när han klev in som oerfaren säljare på ett av Dialects kontor. Sedan dess har han arbetat sig fram till att idag vara en erfaren och kunnig företagsrådgivare som bidrar till en härlig stämning på kontoret och hjälper både nya och befintliga kunder att utveckla sina IT- och telefoniinfrastrukturer.


"Jobbet består till stor del av att hjälpa företag att spara kostnader, göra behovsanalyser och framför allt få dem att inse vikten av att Dialect kan vara deras pålitliga partner för effektiva affärslösningar."


En chans till utveckling 

För Michael är det viktigt att sträva efter att ständigt utvecklas och bli bättre på sitt yrke. Därför har han genom åren deltagit i flertalet internutbildningar för att utvecklas i sin roll som både säljare och rådgivare.  

 

”Jag strävar ständigt efter att bli bättre på mitt yrke. Jag vill vässa, skärpa och finjustera mina kunskaper och styrkor samtidigt som jag kan fila bort det jag inte är lika bra på.” 

 

Utöver utbildningar har Dialect även en företagskultur som uppmuntrar till samarbete och framför allt vänskap. Känslan av att komma hem genomsyrar hela organisationen, vilket i sin tur skapar en otrolig trygghet. Att vara en del av Dialect-familjen innebär att man aldrig är ensam i sin yrkesroll. Kollegor blir vänner och arbetsplatsen blir en plattform där du kan dela allt från framgångar till utmaningar och idéer. Tillsammans med dina kollegor kan du växa, inte bara i din yrkesroll, utan också på det personliga planet.  


Med fokus på kundnöjdhet

För Michael är en av de mest givande aspekterna att arbeta hos Dialect möjligheten att interagera med många olika människor och verksamheter. Kundnöjdheten är en av hans främsta drivkrafter. Att se kunderna nå sina mål och vara nöjda med de lösningar han har hjälpt dem att implementera i sina organisationer är en av de mest tillfredställande delarna av hans arbete.  

 

”Det finns inget roligare än när en kund säger att de är nöjda med en lösning man hjälpt dem med!” 


Karriärmöjligheter 

Dialect är mer än en arbetsplats; det är en plats där kunskap, gemenskap och passionen att hjälpa andra går hand i hand. En plats där man inte bara bygger en karriär, utan också en andra familj. 

Bli en del av Dialect-familjen

Låter det spännande? Då ska du kika på våra lediga tjänster inom Dialect! Utforska gärna våra karriärmöjligheter och ta chansen att bli en del av gemenskapen. 

Dialect Sverige är en fullskalig helhetsleverantör av IT-, telefoni-, fordons-, copy/print- och konferensrumslösningar. Vi tror på en innovativ strategi för att hjälpa företag och organisationer att utveckla sin IT och telefoni på bästa möjliga sätt. Men ingen organisation är något utan hjärtat av verksamheten – sina anställda.

Välj ditt företagscenter