Office 365
En molntjänst som gör dig tillgänglig

IT-tjänster för företag

Office 365 för företag | En komplett arbetsplats för företag

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med e-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er. Allt finns tillgängligt online via en webbläsare så att du kan komma åt det från vilken dator du vill.

  • Fri rådgivning och hjälp att välja paket efter era behov
  • Flytthjälp från er gamla lösning – vi löser allt det praktiska så att ni kan börja jobba direkt
  • Användarhjälp och support på Officepaketet
  • Nyhet: Teckna supportavtal Dialect Support Natt eller Dialect Support Dygnet Runt. Du får snabb hjälp och en minimerad inverkan på din affär!

Prata med Stockholm City
om Office 365

Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68A
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »

Så håller du effektivare möten!

Allt om onlinemöten och hur du kan få en mer effektiv verksamhet.

Därför är molntjänster viktiga för företaget!

Pedagogisk basguide för dig som vill veta mer om molntjänster.

Vi är Microsoft Gold Partner för molnlösningar

”Dialect är en av de återförsäljare som har utbildat och certifierat flest
IT-tekniker i Sverige fördelat på flera orter. För Dialects kunder, och potentiella kunder, innebär det en trygghet att de besitter denna kapacitet.”

Beda Grahn, Affärsområdeschef SMB, Microsoft

Akut eller förebyggande hjälp när det behövs

Det är tryggt att veta var man ska vända sig. Med vår supporttjänst får du snabb hjälp när du behöver det. Våra kompetenta tekniker guidar dig i ditt ärende över telefon och är tillgängliga alla dygnets timmar. En bra investering för minsta möjliga inverkan på det dagliga arbetet.

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med e-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er.
"Dialects medarbetare är både på hugget och besitter stor kunskap inom sina områden och det vi säljer"
Tomas Bjur, VD och grundare av Coolpart som ritar, tillverkar och levererar rostfri inredning och kylmöbler till restaurangkök och de mest krävande krögarna.

Dialect har levererat: Office 365 och Dialects egna molnväxel.
Våra IT-lösningar

Se filmen om hur våra IT-lösningar gör ditt arbete lite enklare

Köp Office 365 för företag och få personlig service nära dig

Office 365 från Dialect är en kvalitetssäkring för dig som kund. Du får Microsofts molntjänst Office 365 och samtidigt tryggheten av att ha Dialect som lokal leverantör.

Vi hjälper dig med flytten från din befintliga lösning och tar hand om allt det praktiska, inklusive installation, konfiguration, starthjälp och support.

Självklart finns vi på plats hos dig för bästa möjliga service. Nyhet! Nu kan vi erbjuda supporttjänsterna Dialect Support Dygnet Runt och Dialect Support Natt för dig och dina medarbetare.

Personlig service

Vi finns på ett 40-tal orter över hela landet och är alltid tillgängliga - före, under och efter installationen.

Starthjälp

Kom igång snabbare. Vi sätter upp konton, skapar e-postadresser och ser till att allting fungerar så att du kan börja arbeta direkt.

Flyttpaket till molntjänst

Få en smidig övergång till Office 365. Vi flyttar allt innehåll och ser till att allt fungerar - på dina datorer, smartphones och surfplattor.

Hårdvara

Vi har ett brett utbud av hårdvara för alla behov. Precis som med tjänsten Office 365 kan du hyra istället för att köpa. Betala månadsvis.