Office 365
Din arbetsplats i molnet

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med e-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er.

Microsoft Office 365

Office 365 kommer i en mängd olika varianter för att passa företag i alla storlekar. Det är helt enkelt en sammansättning av de bästa molntjänsterna från Microsoft så att du får ett mobilt kontor som är tillgängligt var du än befinner dig.

Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar ditt företag bäst så du får en kostnadseffektiv lösning som är anpassad på individnivå.

Fri rådgivning och hjälp att välja paket efter era behov
Flytthjälp från er gamla lösning - vi löser allt det praktiska så att ni kan börja jobba direkt
Användarhjälp och support på Officepaketet

Köp Office 365 av Dialect och få personlig service nära dig

Office 365 från Dialect är en kvalitetssäkring för dig som kund. Du får Microsofts molntjänst Office 365 och samtidigt tryggheten av att ha Dialect som lokal leverantör.

Vi hjälper dig med flytten från din befintliga lösning och tar hand om allt det praktiska, inklusive installation, konfiguration, starthjälp och support.

Självklart finns vi på plats hos dig för bästa möjliga service. Nyhet! Nu kan vi erbjuda supporttjänsterna Dialect Support Dygnet Runt och Dialect Support Natt för dig och dina medarbetare.

Personlig service

Med 45 Företagscenter över hela landet finns vi alltid nära dig - före, under och efter installationen.

Starthjälp

Kom igång snabbare. Vi sätter upp konton, skapar e-postadresser och ser till att allting fungerar så att du kan börja arbeta direkt.

Flyttpaket

Få en smidig övergång till molnet. Vi flyttar allt innehåll och ser till att allt fungerar - på dina datorer, smartphones och surfplattor.

Hårdvara

Vi har ett brett utbud av hårdvara för alla behov. Precis som med tjänsten Office 365 kan du hyra istället för att köpa. Betala månadsvis.

Prata med Dialect AB
om Office 365

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Dialect AB
Gustav III:s Boulevard 46
16973 Solna
Tel: 020-4202 02
Våra IT-lösningar

Se filmen om hur våra IT-lösningar gör ditt arbete lite enklare

En smartare, bättre och säkrare IT-miljö. Punktinsatser eller helhetslösningar anpassade efter dina behov.
×