Tidrapportering och fakturering
med mobil arbetsorder

Jobba effektivt med kontoret i mobilen

Lägg mindre tid på planering och fakturering och få en enklare och snabbare administrering med arbetsorderhantering i mobilen.

Arbeta samordnat och smidigt med tidrapportering, arbetsorderhantering och fakturering - allt i samma app

Med Mobil Arbetsorder genom Dialect får du det du behöver för att vara mobil och arbeta smart och enkelt. Med ett arbetsordersystem har du alltid ditt lagersaldo uppdaterat och tillgängligt och det är tryggt och smidigt att sköta både tidrapportering och kundfakturering. Kom igång direkt – Vi hjälper dig!

 

Ha koll på tiden - Följ upp tid/övertid. Tidrapportera och få rapportlistan direkt i mobilen.
Säkerställ att du och dina kollegor arbetar samordnat, enkelt och effektivt.
Förenklar för både arbetsgivare och arbetstagare.

Tillgänglig arbetsorder via mobilapp

Körjournalen direkt i ditt arbetsordersystem

Nu kan du få information om användare, start- och stopptider direkt i ditt mobila arbetsorderverktyg. Data knuts automatiskt till rätt användare och fordon. Allt på ett ställe!

1. Dialect Körjournal registrerar företagets alla resor

2. Resan läses in i ditt mobila arbetsordersystem

3. En journalpost på resursen skapas

4. I din mobila arbetsorder skapas tidpost baserat på användare, resurs, start- och stopptid

Snabb och enkel rapportering

Det finns ingen anledning att skjuta upp rapporteringen. Registrera tidrapporter, material, underentreprenör, bilder och dokument och mycket mer direkt i mobilen, plattan eller på datorn.

Ha överblick när du behöver.

Arbetsledningen kan ha fullständig överblick över hur uppdragen slutförs under dagen.
Uppdrag visas i listor, kalender, schema eller karta, där även medarbetare, fordon och relevanta
platser visas.

Minska ledtider och fakturera med ett klick.

Med Mobil Arbetsorder snabbar du upp processen och ledtiderna mellan färdigställt uppdrag och faktura hos kund. Enklare kan det inte bli.

Prata med Stockholm City
om Mobil Arbetsorder

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68A
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »

Ett komplett verktyg för arbetsorder, tidrapportering och samordning

Förenkla vardagen, jobba effektivare och spara tid med kontoret på fickan. Det är bara att ladda ner en app. Med ett modernt, mobilt affärssystem får fältpersonalen ett komplett verktyg för arbetsorder, tidrapportering och samordning. En tydlig överblick över kommande, pågående och avslutade arbeten, restider, arbetstimmar och faktureringsunderlag. Alltid tillgängligt i mobilen med alla detaljer på ett och samma ställe. Håll koll och hantera jobben var du än befinner dig. Du kan skapa, tilldela, ändra och hålla koll på era uppdrag oavsett var du är. Skicka orderbekräftelse och leveransbesked automatiskt eller dela ut uppdrag till kunden via e-post.

Tjänsten hanterar jobben från det att en beställning kommer in till dess att en faktura är skickad. Alla uppgifter, tid och material, noteringar, bilder och dokument sparas och finns tillgängliga även i efterhand.

En mobil arbetsorder öppnar en värld av möjligheter. Rapportera tider, sammanställ arbetad tid per projekt, boka in rätt tid för dina möten, samla ihop dina utlägg är bara några av de funktioner verktyget möjliggör. Det går snabbt att ta del av den information du behöver för nästa jobb.

Gör dig fri från papperslappar och kom igång direkt. Skicka in dina uppgifter ovan så kontaktar en av våra rådgivare dig inom kort.

 

Tillgänglig på dina villkor

Med vår Molnväxel kan du svara på det fasta numret i din egen mobiltelefon och vara lika tillgänglig när du är ute på uppdrag som på kontoret.

  • Kan användas i mobilen, fasta telefonen och i datorn.
  • Välj själv vilken mobiloperatör och vilket abonnemang du vill ha.
  • En driftsäker lösning du kan lita på.

 

Läs mer om vår Molnväxel >>