Dialect Desktop Fjärrskrivbord

Bekymmersfri och trygg förvaring av din data med fjärrskrivbord

Optimal säkerhet för din trygghet med virtual desktop

Få tillgång till fler filer via fjärrskrivbordet

Med Dialect Desktop kommer du åt alla dina filer och program från vilken enhet som helst. Allt innehåll i din dator blir tillgängligt via webbläsaren så att du alltid kan arbeta bäst där du är.
Det är en dessutom en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning jämfört med en lokal server. Företag som gått över till virtuella servrar sparar i genomsnitt 55 procent av it-kostnaderna.

Få tillgång till allt innehåll på din dator från vilken enhet som helst.
Samarbeta bättre och dela dokument med kollegorna.
Fungerar även med tredjepartsprogram, som löneprogram och affärssystem.

Så fungerar fjärrskrivbord

Flytta innehållet till molnet

Du kan logga in från nästan vilken enhet som helst – en dator, en surfplatta eller från mobilen. Allt du behöver är en bra internetuppkoppling.

Logga in via internet

Att ha ett virtuellt skrivbord innebär väldigt förenklat att du hyr en server dit du flyttar allt innehåll på din dator. Dokument, mjukvara, löneprogram och affärssystem.

Arbeta var du vill - Enkelt att jobba smart

Innehållet på din dator finns nu tillgängligt i molnet. Du kommer enkelt åt det genom att logga in på det virtuella skrivbordet via internet.

Vad är skillnaden mot en lokal server?

Spara på dina kostnader

Inga onödiga kostnader för hårdvara, kyla, el eller utrymme.

Tillgängligheten

Allt tillgängligt var du än befinner dig, även programvara och affärssystem.

Säkerheten

Filer och dokument lagras via nätet i molnet så att du alltid är skyddad vid olyckor, stöld eller inbrott

Skala upp eller ner efter behov

Enkelt att öka eller minska storleken på tjänst efter behov.

Prata med Stockholm City
om fördelarna med virtual desktop

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68A
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »

 

 

Ett smidigare arbetssätt helt enkelt

Med Dialect Desktop kan du bekymmersfritt arbeta med dina program, dokument och e-post utan att behöva tänka på serverdrift, uppdateringar och säkerhet. Det enda som krävs är en internetuppkoppling för att nå ditt eget skrivbord och all data.

Dialect Desktop passar för alla företag oavsett storlek. Företagets data lagras på ett säkert sätt på en extern virtualiseringsserver som genererar användarnas skrivbord. Där kan du installera företagets program, dela data och dokument och hantera företagets e-post.

Du arbetar som vanligt på din dator med de program du är van vid. Skillnaden är att ditt skrivbord är virtuellt och genereras från våra virtualiseringsservrar. En av fördelarna är att du kan byta dator och ända ha tillgång till ditt egna skrivbord med innehållet så som du lämnade det senast.

Du kan också välja att enbart lägga en separat applikation på Dialect Desktops servrar. Det kan till exempel vara flera kontor och filialer som använder samma ekonomisystem eller flera butiker som använder samma inköpssystem. Då ligger applikationen på servern, säkert förvarad och tillgänglig för alla användare.

Med Dialect Desktop får du en komplett och säker datalösning utan höga investeringskostnader. Allt levereras via internet och kräver inga höga investeringskostnader i form av lokal installation, kyla, köp av servrar och licenser eller backup och säkerhetslösningar. Dialect Desktop skapar de bästa förutsättningarna för att du och dina kollegor ska kunna fokusera på affärsverksamheten.

Få hjälp av en expert på IT-lösningar! Få smarta tips och råd om vad du bör tänka på inför ditt köp och ett lösningsförslag baserat på dina behov.