Dialect Gävle – Vi gör det enkelt att arbeta smart.

Öppet idag: Stängt

Välkommen till Dialect Gävle

Arbeta smart med skräddarsydda integrerade lösningar för säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil– och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, fordonslösningar, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

  Aktuellt Dialect Gävle – Vi gör det enkelt att arbeta smart.

  Vi bjuder på frukost.

  Låt oss hjälpa dig att arbeta smartare med Visma Affärssystem – Hur mycket effektivare blir en verksamhet som väljer att förnya, förenkla och automatisera det man idag gör manuellt? Vi diskuterar hur ett modernt affärssystem kan hjälpa er framåt.

  Vi vill gärna bjuda in dig och/eller någon från er ekonomiavdelning, till en frukost tillsammans med oss den 16 november. Under frukostseminariet pratar vi bland annat om:

  • Hur ett modernt affärssystem eliminerar vanliga tidstjuvar
  • Automation av administration som ger mer tid till annat arbete
  • Förenklade arbetssätt – Gör det inte svårare än vad det är
  • Handfasta tips kring hur ni kan jobba smartare
  • Fördelarna med ett molnbaserat affärssystem

  Vi vet vad som krävs för att skapa en enklare vardag med mindre manuellt arbete
  som ger mer tid till värdeskapande arbete. Hoppas vi ses!

  Tid: Tisdag 16 november kl. 09:00 – 10:30
  Vi börjar med frukostfralla & kaffe
  Plats: Dialect Gävle, Kryddstigen 20a
  OSA senast: 2022-11-14 till
  E-post: [email protected]

  Har du problem med Dieselstölder?

  Låt oss hjälpa dig, vi erbjuder mobil kameraövervakning, fordonssystem med spårningsutrustning m.m.

  Ta kontakt så berättar vi mera. 026-64 77 80 eller [email protected]

   

  #dialectgävle #dialectgavle #dieselstölder #diesel #övervakning

  Annika Sundqvist sköter ekonomin på Dialect Gävle.

  Hon har varit hos oss sedan mitten på 2019 och hennes arbetsuppgifter är bl.a. löpande bokföring, löner, momsredovisningar och reskontra – allt det där roliga ni vet. Hon har inte så mycket kundkontakt men trivs med sina kollegor.

  På fritiden så har hon ett hästintresse men sedan ett par åt tillbaka så är hon ”hästlös” och funderar fortfarande på vad man ska göra med all ledig tid. Fredagsmyset är Taco givet, det  går bra andra dagar i veckan också.

  Du når Annika på 026-64 77 80

  Här är chefen!

  Patrick Berg är VD och delägare på Dialect Gävle. Han ansvarar för verksamheten från det lilla till det stora. Han har tidigare drivit konsultbolag och är en duktig säljare. Han har varit på Dialect Gävle sedan 2014 och det roligaste han vet med sitt arbete är surra med kunder. Kika gärna in till honom på Kryddstigen så bjuder han på kaffe och kanske en biljardmatch. Sin lediga tid är han i stugan och bygger på något av sina senaste projekt. Till middag så serverar han en härlig biff, helst från Mats Sedvall i Hedesunda, till den vispat vitlökssmör, mums.. Vill du veta mer om Patrick så ring honom gärna 026-64 77 80.

  Fordonstekniker Thomas Kindvall

  Thomas utgår ifrån Stockholm och har varit hos oss på Dialect Gävle i ca 2 år. Han är fordonstekniker och arbetar med avancerade telematiklösningar, dvs uppkopplade fordon. Vanligaste frågan han får om dagen är ”Hur fungerar en körjournal?” Bra fråga, tror många inte egentligen vet varför man behöver en körjournal och att man faktiskt kan spara pengar i företaget vid rätt användning. När han är ledig så bygger han om bilar och umgås med familjen, kanske grillas det en god köttbit i uteköket också. Har du funderingar om tekniken kring fordonslösningar eller få bästa grilltipsen så når du Thomas på 026-64 77 80

  Here´s Johnny..

  Johnny Svensson är företagsrådgivare hos oss på Dialect Gävle. Hans specialitet är komradio och hörselskydd. Han har varit på Dialect Gävle sedan 2010 och det roligaste han vet med sitt arbete är att få vara ute och träffa kunder. Ring honom för ett möte så tar han nog med en bullpåse, du når honom på 026-64 77 80. Kunderna frågar ofta hur han kan hålla en sådan hög servicenivå, nu tror jag inte att det bara handlar om bullpåsar förstås. 😉 På fritiden så spelar han fotboll med barnen och tittar på trav om tillfälle ges. Till middagen önskar han sig Pankokyckling med klyftiga potatisar, god sås och så trevligt sällskap förstås.

  Marcus Hellman – ”Mackan” är en av våra nytillskott

  – om man nu kan kall honom för ny. Han är en etablerad säljare och har varit hos oss i ett par år nu. Han drivs av att få hjälpa kunden till bättre lösningar. När jag frågar om det bästa han vet med sitt jobb så är svaret ”Att veta att varje gång jag hjälpt ett företag så har de fått den absolut bästa lösningen som är möjlig för dem.” Det är också den vanligaste frågan han får om dagen – ”Kan du hjälpa oss?” – Och klart han kan det, du når Mackan på 026-64 77 80 när du behöver hjälp. Sin fritid spenderar han oftast med sin familj, lek och datorspel står på agendan. I köket är han dock inte så mycket men skicka honom gärna dina recepttips – han äter allt. 😉

  Maria Viklund

  Maria är tekniker och arbetar inom områdena radiosystem och fordon hos oss på Dialect Gävle. Hon har varit på Dialect Gävle sedan 2007 och det roligaste hon vet med sitt arbete är att få driftsätta och underhålla stora radiosystem. Vanligaste frågan hon får om dagarna är ”Kan du ändra till en timme” på alkolåsen – undrar om det brukar vara kortare eller längre tid på spärren för alkolåsen? Vill du fråga henne om det så når du honom på 026-64 77 80. Frågar man Maria om hennes favoriträtt så är det enkelt, ”Plankstek är gott! Man behöver en planka och en stek”

  Helena Hillbom är vår andra veteran hos oss på Dialect Gävle.

  Helena är vår goa ”hönsmamma”, förutom det så har hon många strängar på sin lyra. Hon ansvarar främst för att kunder får hjälp i butiken men svarar även på samtal och har administrativa arbetsuppgifter. Hon säger själv att det ”Ibland känns det som att jag är lite av en spindel i nätet, Hönsmamma enligt mina kollegor”.

  Helena har varit på Dialect Gävle sedan 2005 så hon är också en av våra veteraner. Det roligaste hon vet med sitt arbete är att få hjälpa kunderna både med råd och produkter och när det bara blir så där kanonbra för kunden.

  På fritiden så åker hon husbil med sin man och lagar god mat – fråga henne så får du toppen tips på Tapas som är en av hennes favoriträtter.

  Du når Helena på 026-64 77 80 eller [email protected]

  Det här är vi på Dialect Gävle - Först ut är Daniel Berglund "Begga"

  Begga är IT tekniker och delägare i bolaget, han har varit på Dialect Gävle i ca 20 år så han är en av våra veteraner. Han utmanas av att lösa komplexa problem. Vanligaste frågan han får av våra kunder är ”Men hur kan den vara trasig – den funkade ju igår?” Det är nog ett problem som vi alla kan känna igen. 😉

  Han gillar att vara utomhus däribland att fiska så att middagen kan bestå av Ugnsbakad röding med räkskum, som är en av hans favoriträtter, fråga snällt så kanske du får receptet.

  Du kan vara trygg när Begga besöker dig och ser till att dina IT och nätverksprodukter funkar igen. Du når honom på 026-64 77 80 [email protected]

  Vill du ha hjälp?

  Du vet väl att det enklaste och snabbaste sättet att få hjälp med dina utmaningar i vardagen är att ringa direkt till vår support. Ditt ärende läggs smidigt upp hos oss och vi ser till att du får den snabbaste hjälpen av tillgänglig personal.

  Support Dialect Gävle 026-64 77 80 eller [email protected]

   

  Nyanställt? - make it easy

  Dator – stationär eller laptop, programvara, behörighetsnivåer körjournal, telefon, headset, alkolås, komradio, padda, tillbehör till allt detta – ja vad var det mer hen skulle ha..?

  Så mycket att tänka på – vi hjälper er att skräddarsy era färdiga paket vid nyanställning. Vi anpassar olika avdelningar med olika behörighetsnivåer. Ta kontakt så berättar vi mer om hur vi kan förenkla er vardag.

  IT-Analys - det behöver inte jag. Eller..

  Ja, är du säker på det? Hänger företaget med i den digitalisering som pågår, snabbare än någonsin just nu – har personalen starka lösenord – har ni krypterat ert lagringsutrymme – är alla filer säkerhetskopierade i molnet – uppdaterar ni era program mot skadliga koder – är det reglerat om och hur privata datorer och mobiler får användas i organisationens verksamhet? Ja, frågorna är många och lite jobbiga men var lugn – vi hjälper dig!

  Just nu så erbjuder vi kostnadsfritt att göra en IT-analys av ert företag.
  Vi ser över och säkerställer att er nuvarande miljö fungerar, är säker och inte har några nuvarande brister. Vi ser även över hur ni skulle kunna bli mer digitala för att utveckla er verksamhet i takt med framtiden.
  Vi vet att det är ansträngda tider nu så erbjudandet gäller till sista Juni, boka din IT-analys idag, ring oss på 026-64 77 80 eller skicka ett mail [email protected]

  För fler nyheter följ Dialect Gävle – Vi gör det enkelt att arbeta smart. på Facebook

  Våra medarbetare