Dialect Gävle – vi gör det enkelt att arbeta smart

Öppet idag: 07:00-16:00

Välkommen till Dialect Gävle

Vi gör det enkelt att jobba smart med integrerade lösningar. Vi erbjuder dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil– och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, fordonslösningar, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

  Aktuellt Dialect Gävle – vi gör det enkelt att arbeta smart

  Helena Hillbom är vår andra veteran hos oss på Dialect Gävle.

  Helena är vår goa ”hönsmamma”, förutom det så har hon många strängar på sin lyra. Hon ansvarar främst för att kunder får hjälp i butiken men svarar även på samtal och har administrativa arbetsuppgifter. Hon säger själv att det ”Ibland känns det som att jag är lite av en spindel i nätet, Hönsmamma enligt mina kollegor”.

  Helena har varit på Dialect Gävle sedan 2005 så hon är också en av våra veteraner. Det roligaste hon vet med sitt arbete är att få hjälpa kunderna både med råd och produkter och när det bara blir så där kanonbra för kunden.

  På fritiden så åker hon husbil med sin man och lagar god mat – fråga henne så får du toppen tips på Tapas som är en av hennes favoriträtter.

  Du når Helena på 026-64 77 80 eller [email protected]

  Det här är vi på Dialect Gävle - Först ut är Daniel Berglund "Begga"

  Begga är IT tekniker och delägare i bolaget, han har varit på Dialect Gävle i ca 20 år så han är en av våra veteraner. Han utmanas av att lösa komplexa problem. Vanligaste frågan han får av våra kunder är ”Men hur kan den vara trasig – den funkade ju igår?” Det är nog ett problem som vi alla kan känna igen. 😉

  Han gillar att vara utomhus däribland att fiska så att middagen kan bestå av Ugnsbakad röding med räkskum, som är en av hans favoriträtter, fråga snällt så kanske du får receptet.

  Du kan vara trygg när Begga besöker dig och ser till att dina IT och nätverksprodukter funkar igen. Du når honom på 026-64 77 80 [email protected]

  Behöver du kommunikation inför jaktsäsongen?

  Dialect Gävle erbjuder nu kommunikationsradio inför säsongens jakt. Kom in i butiken eller ta kontakt med oss så berättar vi mera. 026-64 77 80 / [email protected]

  Följ oss på Instagram

  instagram.com/dialectgavle

  Behöver du lugn och ro en stund?

  Är du också lite osäker på det här med digitala möten?

  Hos oss på Dialect i Gävle finns plats, kaffe och stöd inför ditt möte. Vi har ett fräscht konferensrum med plats för dig och ett par kollegor. (Ordinarie 8 platser – nu 4 st) Du behöver bara ta med din laptop – all annan teknisk utrustning finns på plats. Önskar du så hjälper vi dig också att komma igång. Du kan välja mellan att enbart hyra rummet med utrustning till att få starthjälp eller en lite längre introduktion i digitala möten.

  Välkommen att mötas hos oss!

  Oväntade kostnader?

  När kollade du senast dina kostnader rörande digitala utgifter? Med Dialect Gävle som partner undviker du oväntade kostnader.

  Hemleverans - en snabbt växande marknad!

  Vi lever just nu i helt nya tider där vi ser att marknaden för hemleveranser växer både snabbt och stabilt. Många upptäcker bekvämligheten i att få allt framkört till dörren i stället för att köa och släpa hem saker själva.

  Vi tror – och säkert ni också att den rutinen är här för att stanna. Se till att förbättra dina leveranser med Trakm8 Insight Optimisation. På några minuter kan du göra samma arbete som det skulle ta en mänsklig planerare flera timmar att göra. Hantera rutter över flera platser och maximera alla dina fordon och förare i hela verksamheten för att optimera leverans och service så effektiv som möjligt.

  Behöver du lugn och ro en stund?

  Är du också lite osäker på det här med digitala möten?

  Hos oss på Dialect i Gävle finns plats, kaffe och stöd inför ditt möte. Vi har ett fräscht konferensrum med plats för dig och ett par kollegor. (Ordinarie 8 platser – nu 4 st) Du behöver bara ta med din laptop – all annan teknisk utrustning finns på plats. Önskar du så hjälper vi dig också att komma igång. Du kan välja mellan att enbart hyra rummet med utrustning till att få starthjälp eller en lite längre introduktion i digitala möten.

  Välkommen att mötas hos oss!

  Vill du ha hjälp?

  Du vet väl att det enklaste och snabbaste sättet att få hjälp med dina utmaningar i vardagen är att ringa direkt till vår support. Ditt ärende läggs smidigt upp hos oss och vi ser till att du får den snabbaste hjälpen av tillgänglig personal.

  Support Dialect Gävle 026-64 77 80 eller [email protected]

   

  Nyanställt? - make it easy

  Dator – stationär eller laptop, programvara, behörighetsnivåer körjournal, telefon, headset, alkolås, komradio, padda, tillbehör till allt detta – ja vad var det mer hen skulle ha..?

  Så mycket att tänka på – vi hjälper er att skräddarsy era färdiga paket vid nyanställning. Vi anpassar olika avdelningar med olika behörighetsnivåer. Ta kontakt så berättar vi mer om hur vi kan förenkla er vardag.

  IT-Analys - det behöver inte jag. Eller..

  Ja, är du säker på det? Hänger företaget med i den digitalisering som pågår, snabbare än någonsin just nu – har personalen starka lösenord – har ni krypterat ert lagringsutrymme – är alla filer säkerhetskopierade i molnet – uppdaterar ni era program mot skadliga koder – är det reglerat om och hur privata datorer och mobiler får användas i organisationens verksamhet? Ja, frågorna är många och lite jobbiga men var lugn – vi hjälper dig!

  Just nu så erbjuder vi kostnadsfritt att göra en IT-analys av ert företag.
  Vi ser över och säkerställer att er nuvarande miljö fungerar, är säker och inte har några nuvarande brister. Vi ser även över hur ni skulle kunna bli mer digitala för att utveckla er verksamhet i takt med framtiden.
  Vi vet att det är ansträngda tider nu så erbjudandet gäller till sista Juni, boka din IT-analys idag, ring oss på 026-64 77 80 eller skicka ett mail [email protected]

  För fler nyheter följ Dialect Gävle – vi gör det enkelt att arbeta smart på Facebook

  Våra medarbetare