Dialect Gävle – vi gör det enkelt att arbeta smart

Öppet idag: Stängt

Välkommen till Dialect Gävle

Vi gör det enkelt att jobba smart med integrerade lösningar. Vi erbjuder dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil– och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, fordonslösningar, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

  Aktuellt Dialect Gävle – vi gör det enkelt att arbeta smart

  Följ oss på Instagram

  instagram.com/dialectgavle

  Behöver du lugn och ro en stund?

  Är du också lite osäker på det här med digitala möten?

  Hos oss på Dialect i Gävle finns plats, kaffe och stöd inför ditt möte. Vi har ett fräscht konferensrum med plats för dig och ett par kollegor. (Ordinarie 8 platser – nu 4 st) Du behöver bara ta med din laptop – all annan teknisk utrustning finns på plats. Önskar du så hjälper vi dig också att komma igång. Du kan välja mellan att enbart hyra rummet med utrustning till att få starthjälp eller en lite längre introduktion i digitala möten.

  Välkommen att mötas hos oss!

  Oväntade kostnader?

  När kollade du senast dina kostnader rörande digitala utgifter? Med Dialect Gävle som partner undviker du oväntade kostnader.

  Vår i trädgården

  April är en lurig månad då vädret skiftar, minst sagt. På en och samma plats kan det snöa, regna och vara strålande sol på samma dag. Man ska inte vara för ivrig med allt i trädgården men det finns en del saker som redan nu är bra att börja med. Här är några några tips.

  I TRÄDGÅRDEN

  Klipp ner och rensa bort
  fjolårsriset på perennerna så att fina nya skott kan komma upp i ljuset.

  När gräsmattan har hunnit torka
  är det dags att kratta bort löv och kvistar.

  Se över komposten
  lufta, gräv och rör om.

  Gå en första rond mot mördarsniglarna
  ju tidigare desto bättre. Det är nu snigelmedel gör mest nytta.
  Väljer du att plocka och döda sniglarna är det mest barmhärtiga att klippa av huvudet med en vass sax eller sekatör.

  Gödsla
  unga träd, prydnadsbuskar, häckar och bärbuskar. Använd långsamverkande gödsel, som stallgödsel, kogödsel, kompost eller köp ekologiskt gödsel. Gödsla gräsmattan när den kommit igång att växa.

  Plantera egen vitlök
  i näringsrik jord för skörd till sensommaren. Köp sättlök, använd inte den du har till matlagning.

  Rensa ogräs
  så tidigt som möjligt. Är inte du på hugget så är ogräset det.

  När löven klär häckar och prydnadsbuskar
  är det lätt att se vilka grenar som har dött i vinter. Klipp bort dem ända ner till marken så blir busken snyggare och det som lever får mer plats och ljus.

  Beskär rosorna
  om det inte redan är gjort. Klipp rabattrosor till mellan 15 och 30 cm över marken. Busk- och klätterrosor gallras ur och klipps till snygg form.

   

  PÅ BALKONGEN

  Om din balkong ligger vindskyddat och soligt
  kan du redan nu plantera kryddväxter, som finns färdiga att köpa. Plantera en sort i varje kruka eller gör ett minikryddland på balkongen.

  Bara krukor är också fint
  ställ några lerkrukor tillsammans på ett bord och du har fått det mest lättskötta arrangemangen av de alla!

  Asiatiska bladgrönsaker
  är trendigt, gott och dessutom enkelt att odla i kruka eller lådor. Så i omgångar från nu och en bit in på hösten. Det finns färdiga blandningar att köpa med exempelvis pak choi, rucola mizunakål och salladssenap.

  Plantera sommarblommande lökar
  som gladiolus, dahlia och ranunkel direkt i kruka så kan du se fram emot en läcker blomsterprakt.

  Jordgubbar och smultron på balkongen
  är lika dekorativt som gott!

  Glöm inte att njuta. 

  Hemleverans - en snabbt växande marknad!

  Vi lever just nu i helt nya tider där vi ser att marknaden för hemleveranser växer både snabbt och stabilt. Många upptäcker bekvämligheten i att få allt framkört till dörren i stället för att köa och släpa hem saker själva.

  Vi tror – och säkert ni också att den rutinen är här för att stanna. Se till att förbättra dina leveranser med Trakm8 Insight Optimisation. På några minuter kan du göra samma arbete som det skulle ta en mänsklig planerare flera timmar att göra. Hantera rutter över flera platser och maximera alla dina fordon och förare i hela verksamheten för att optimera leverans och service så effektiv som möjligt.

  Behöver du lugn och ro en stund?

  Är du också lite osäker på det här med digitala möten?

  Hos oss på Dialect i Gävle finns plats, kaffe och stöd inför ditt möte. Vi har ett fräscht konferensrum med plats för dig och ett par kollegor. (Ordinarie 8 platser – nu 4 st) Du behöver bara ta med din laptop – all annan teknisk utrustning finns på plats. Önskar du så hjälper vi dig också att komma igång. Du kan välja mellan att enbart hyra rummet med utrustning till att få starthjälp eller en lite längre introduktion i digitala möten.

  Välkommen att mötas hos oss!

  Vill du ha hjälp?

  Du vet väl att det enklaste och snabbaste sättet att få hjälp med dina utmaningar i vardagen är att ringa direkt till vår support. Ditt ärende läggs smidigt upp hos oss och vi ser till att du får den snabbaste hjälpen av tillgänglig personal.

  Support Dialect Gävle 026-64 77 80 eller [email protected]

   

  Nyanställt? - make it easy

  Dator – stationär eller laptop, programvara, behörighetsnivåer körjournal, telefon, headset, alkolås, komradio, padda, tillbehör till allt detta – ja vad var det mer hen skulle ha..?

  Så mycket att tänka på – vi hjälper er att skräddarsy era färdiga paket vid nyanställning. Vi anpassar olika avdelningar med olika behörighetsnivåer. Ta kontakt så berättar vi mer om hur vi kan förenkla er vardag.

  IT-Analys - det behöver inte jag. Eller..

  Ja, är du säker på det? Hänger företaget med i den digitalisering som pågår, snabbare än någonsin just nu – har personalen starka lösenord – har ni krypterat ert lagringsutrymme – är alla filer säkerhetskopierade i molnet – uppdaterar ni era program mot skadliga koder – är det reglerat om och hur privata datorer och mobiler får användas i organisationens verksamhet? Ja, frågorna är många och lite jobbiga men var lugn – vi hjälper dig!

  Just nu så erbjuder vi kostnadsfritt att göra en IT-analys av ert företag.
  Vi ser över och säkerställer att er nuvarande miljö fungerar, är säker och inte har några nuvarande brister. Vi ser även över hur ni skulle kunna bli mer digitala för att utveckla er verksamhet i takt med framtiden.
  Vi vet att det är ansträngda tider nu så erbjudandet gäller till sista Juni, boka din IT-analys idag, ring oss på 026-64 77 80 eller skicka ett mail [email protected]

  För fler nyheter följ Dialect Gävle – vi gör det enkelt att arbeta smart på Facebook

  Våra medarbetare