Dialect Västerås

Helpdesk VästeråsDin IT-avdelning!


Vi hjälper Dig med allt från det enkla till det riktigt utmanande
- när du behöver det.

Mellanrum

Support

Är ditt företag redo för problemfrihet? 
Då är det dags att teckna ett supportavtal.

Vi är här för att besvara dina frågor och tillgodose ditt behov av support. Tveka inte att kontakta oss. Vi garanterar en smidig vardag!

 
Optimera din verksamhet med vår skräddarsydda fullsupporttjänst

Vi är specialister på att erbjuda supportlösningar som anpassas efter dina behov, oavsett om det gäller enkla funktioner eller hela din tekniska infrastruktur. Vårt mål är att hjälpa företag som strävar efter en problemfri verksamhet genom aktivt underhåll och säkerställande av alla system och funktioner.

 

Fullsupport: Mer än bara support

Vår Fullsupporttjänst är mer än bara support; den är utformad för företag som strävar efter utveckling och nöjda medarbetare!


Våra kunder har tillsammans med oss revolutionerat sina verksamheter genom effektivisering och digitalisering. Med vår breda erfarenhet och expertis inom olika branscher, verksamheter och system har vi banat vägen mot framtiden.

 

Vi tar hand om hela din verksamhet på ett proaktivt sätt, vilket minskar eller eliminerar de vanliga IT-problemen. Vi är ofta snabbare att upptäcka störningar än du själv.

 

Vi är nära till hands, tillgängliga och ger dig direktkontakt med våra supporttekniker. Vi svarar i genomsnitt inom 8 sekunder och löser 8 av 10 ärenden direkt vid första kontakt.

 

Optimera din verksamhet och uppnå en problemfri vardag med vår Fullsupporttjänst.

Kontakta oss idag!

Välj ditt företagscenter