Dialect Täby

Komradio

När kommunikationen är avgörande är komradion att lita på. Kommunicera med dina kollegor säkert, snabbt och utan täckning. 

Säker kommunikation med komradio

På de flesta arbetsplatser är kommunikationen viktig för att verksamheten ska flyta på, i andra fall kan den vara helt avgörande. En del yrken kräver mer i kommunikationsväg än en vanlig telefon kan leverera. På en byggarbetsplats, inom industrier eller räddningstjänsten tex behöver man ofta kommunicera med flera kollegor samtidigt. Men allra viktigast är att man alltid kan lita på sitt kommunikationssystem även när mobilnätet sviker. En komradio är snabb och fungerar utan abonnemang och täckning. Ett pålitligt kommunikationsverktyg för oavbruten kommunikation helt enkelt!

Kommunikationsradiolösningar anpassade efter era behov

Vi erbjuder kommunikationsradiolösningar helt anpassade utefter era verksamhetsbehov och utmaningar. Allt i från enklare licensfria komradios till de mer avancerade yrkesradios. Bullerdämpande headset, antennsystem och applikationer. Pålitliga och säkra lösningar för både små och stora företag för att sammanfatta det hela. Hos oss kan ni hitta det kommunikationsverktyg som är avgörande för ert verksamhetsflöde! 

 

Vi arbetar med ledande varumärken inom branschen, så som Peltor och Zodiac (Certified Partner till Zodiac). På så sätt kan vi garantera er en trygg och pålitlig kommunikation i alla utmaningar ni ställs inför. Förutom att ni via dessa komradios kan ha kontakt med flera kollegor samtidigt så kan ni dessutom övervaka platser och skicka meddelanden. Det är också möjligt att fjärrstyra externa enheter tex belysning och portar via IP-teknologi. Allt via samma system – din kommunikationsradio!


Komradio anpassad för just er arbetsmiljö

·      Vi börjar med att granska era kommunikationsbehov och ser över aktuella förutsättningar

·      Därefter bygger vi ett lokalt radionätverk 

·      Vi tillhandahåller komradio anpassade utefter er arbetsmiljö och era ip-klasser

·      Vi hjälper er med implementering och att komma igång med ert nya, trygga radiokommunikationssystem

Vi hittar rätt komradiolösning för dig

Vår expertis kombinerat med produkter från ledande varumärken gör att vi kan hitta den bästa lösningen för er. Kommunikationsverktygen ska vara det sista man behöver tänka på i en nödsituation.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår lösning!

Välj ditt företagscenter