Dialect Stockholm Business Center

Nya Samsung Galaxy S23

– nu ännu starkare, snabbare och med ännu bättre kamera

Beställ den hos oss för att få bästa priset och med snabb leverans

Nya/förbättrade funktioner

S23 och S23+ har en nyare Snapdragon-processor. Kameran kommer med nya funktioner – filma i 8K, AstroHyperlapse för att fota stjärnor och extrahera 50-megapixel rå-format på bild för redigering m.m.


S23 Ultra har också en uppgraderad processor (200 megapixel huvudsensor). Med den tillhörande S-pennan kan du rita och skissa, pennan laddas sedan när den är dockad i mobilen.


Mer hållbara material 

Nya Galaxy S23 är skapade i glas och PET-film med i genomsitt 22% återvunnet material. Mobilen levereras i en låda där pappersdetaljerna är gjorda av 100% återvunnet material. Ange din e-postadress så kontaktar vi dig för mer informationLäs hela vår integritetspolicy här »Vi ser över era abonnemang

När du köper en telefon från oss ur Galaxy S23-serien bjuder vi på en kostnadsfri abonnemangsanalys


Har du någon gång känt att ni kanske betalar för mycket för mobiltelefonin? Eller att ni betalar för tjänster ni inte använder. Grattis! Ni är inte ensamma och det går att göra något åt det. Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Vi gör en analys av hur ni ringer. Sen väljer vi det företagsabonnemang som passar, förhandlar fram ett bra avtal och sedan funderar ni på vad ni ska göra med pengarna ni sparar. Ska du ringa ett onödigt dyrt samtal till så gör det till oss. 


Det här kan vi göra under abonnemangsanalys

    • Analys av behov, antal användare och tjänster
    • Rekommendationer och råd kring avtal och abonnemangAnge din e-postadress så kontaktar vi dig för mer informationLäs hela vår integritetspolicy här »Välj ditt företagscenter