Dialect Östhammar

Nätverk, sladdar, WiFi, datorer, maskiner och människor

Det finns inget som är så hatat och älskat på företag som maskinerna. Kärleken till dem är oändlig när de fungerar, men vänds till hat när det krånglar. Ibland vill man ge dem en snyting men man kan sällan skylla på maskinerna i sig. Oftast handlar det om att fel maskiner är kopplade till otillräckliga nätverk, servrar som inte pratar med varandra som de ska, kopiatorer som inte fått den omvårdnad de kräver och programvara som längtar efter en uppdatering.


Skulle det inte vara skönt om det fanns någon som tog hand om allt det här? Det finns det! Vi på Dialect är specialister på att bygga kärleksfulla relationer mellan människor och maskiner. Älska din kopiator!


Det här är sådant vi gör inom Hårdvara

  • Copy och print
  • Nätverk och WiFi
  • Servrar
  • Datorer
  • Konferensutrustning och konferensrum

Copy och Print

Kopiatorer och skrivare, älskade när de fungerar och hatade när de krånglar. Det handlar mest om att ha rätt maskiner med rätt kapacitet, och sedan ge dem rätt omvårdnad och se till att de är uppkopplade på rätt sätt. Sådant är vi experter på.

Nätverk och WiFi

Nätverk och WiFi måste bara fungera. Om inte så stannar hela verksamheten, bokstavligen. Då duger inte ett hopkok av routrar och sladdar (vi har sett det mesta). Låt någon göra det ordentligt och från grunden, vi till exempel.

Servrar

Företag som förstår vikten av digitalisering förstår vikten av rätt serverkapacitet. De går hand i hand. Oavsett om ni behöver en enstaka serverlösning eller en kyld serverhall ser vi till att ni får den kapacitet och säkerhet ni behöver. 

Datorer

Alla har en (minst) och den ska bara fungera.

Konferensutrustning

Digitala möten, presentationer på skärmar och gruppsamtal. Jättebra, ända tills tekniken börjar krångla. Rätt prylar ger bättre möten.

Välj ditt företagscenter