Dialect Östhammar

Fordonslösningar för företag på väg

Fordonen ska inte bara rulla, man ska ha koll på dem också. Vi på Dialect har stor erfarenhet av att skapa kundunika lösningar för företag med alla typer av fordonsflottor. Det spelar ingen roll om det rör sig som en bil eller en hel fordonspark. Oftast är mycket pengar inblandade och det handlar säkerhet. Med rätt teknik finns mycket att effektivisera och pengar att spara. Ta en sväng bland våra tjänster och produkter. Sen kontaktar du oss så ska vi se till att företaget rör sig bättre och tryggare på vägarna. 


Här är exempel på vad vi gör inom Fordonslösningar
    • Elektronisk körjournal
    • Fleet management
    • Alkolås
    • IoT lösningar
    • Fordonskommunikation
    • Servicecenter

Elektronisk körjournal

Det finns ingen anledning att lägga tid på att notera körsträckor och tider när man kan låta tekniken göra det automatiskt. En elektronisk körjournal kopplar ihop hur bilen används med företagets digitala affärssystem. Perfekt för debitering och överblick.

Fleet Management

Med en Fleet Management-lösning från Dialect får du en bättre överblick över din fordonsflottas positioner och körrutter, allt i realtid. Ett bra sätt att få kontroll och känna trygghet.

Alkolås

Höj säkerheten på vägarna med ett modernt, diskret och användarvänligt alkolås.

IoT Internet of Things

Saker som pratar med varandra, bilar till exempel. Det finns mycket att vinna på att tillvarata den ström av information som moderna bilar ger ifrån sig. Vi vet hur det går till.

Fordonskommunikation

Bilar pratar och det är dags att börja lyssna. Det finns mycket att vinna på att ta till sig vad de berättar.

Servicecenter

Dialect har 15-talet servicecenter runt om i landet med tekniker som kan hjälpa dig med allt från kalibrering av alkolås till komplexa installationer av känslig utrustning. Trevliga är de också.

Bildelning och bilpooler

Bilar som står stilla kostar pengar. Med en bilpool delar fler på färre bilar och alla har ändå tillgång till bil när det behövs. Vi kan göra så att den här goda idén blir verklighet för er.

Välj ditt företagscenter