Dialect Lund

SMS-tjänst för era utskick!

Vi på Dialect är specialiserade på högkvalitativa kommunikationslösningar för företag i alla branscher och storlekar. Med SMS-tjänsten kan effektiviseringen och förbättringen av din kommunikation med kunderna förbättras.

Vad är en SMS-tjänst och varför är den viktig?

Med vår molnbaserade plattform för sms-kommunikation kan du enkelt skicka ut meddelanden, göra massutskick och personifiera meddelanden för att öka engagemang och interaktion med kunderna. Tjänsten innehåller många användbara funktioner som automatiserade svarsmeddelanden, integrering med Outlook och tillgång till API, för att kunna koppla ihop till er befintliga infrastruktur och system. Med SMS-tjänsten kan du öka kundnöjdheten, bredda dina tjänster till kunderna och framtidssäkra hur ditt företag använder sig av sms-kommunikation.

Vad kan Dialect erbjuda dig?

En SMS-tjänst som garanterat kommer att få en högre läsfrekvens jämfört med mail. Ett effektivare sätt att arbeta med SMS-kommunikationen, få ett ökat engagemang hos kund samt interaktion och analysera utskicken för att dra lärdom av vad som fungerar bäst för er. Med andra ord kommer denna lösning spara er mycket tid och pengar jämfört med att ha en anställd som ringer upp kund efter kund manuellt.

Varför välja Dialect?

Med vår expertis och kunskap kan vi erbjuda professionell rådgivning, vilket leder till en skräddarsydd lösning efter dina behov beroende på hur din verksamhet ser ut! 

Hos oss på Dialect förstår vi vikten av att optimera sin verksamhet! Till skillnad från mail eller samtal så går ett SMS sällan förbi! 

Kontakta oss idag för mer information!

Kontaktformulär

Välj ditt företagscenter