Dialect Kungsbacka

Smarta fordonslösningar för företag

För oss på Dialect är företagsfordon mer än bara transportmedel; de är kärnan i er verksamhet. Därför har vi utvecklat en omfattande uppsättning fordonslösningar som är skapade för att effektivt och säkert hantera era fordon och förbättra er verksamhet.

 

Unika fordonslösningar för er verksamhet

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna specifika behov när det kommer till fordonshantering. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda fordonslösningar som är perfekt anpassade för er verksamhet. Oavsett om ni har en enda bil eller en hel fordonsflotta, hjälper vi er att optimera driften och öka effektiviteten.

Optimera fordonsdriften med våra fordonslösningar

Vårt primära mål är att hjälpa er optimera er fordonsdrift. Det handlar om att få ut det bästa av era fordon samtidigt som ni minskar era driftkostnader. Genom att använda rätt teknik och lösningar kan ni förbättra fordonsprestanda och öka säkerheten för hela er fordonsflotta. Detta innefattar allt från att övervaka fordonspositioner och diagnostisera problem till att hantera underhåll.

Elektronisk körjournal och Fleet Management

Med vår elektroniska körjournal kan ni förenkla era administrativa arbetsuppgifter samtidigt som ni säkerställer korrekt dokumentation för skatteändamål. Dessutom ger vårt Fleet Management System er en övergripande vy över hela er fordonsflotta med detaljerad information om position, diagnostik, bränsleförbrukning och underhåll. Denna omfattande översikt är avgörande för att kunna fatta välgrundade beslut, optimera driften och i förlängningen minska era driftkostnader och öka trafiksäkerheten.

Ökad trafiksäkerhet med alkolås

Vi strävar även efter att öka trafiksäkerheten genom att erbjuda alkolås för era företagsfordon. Dessa enheter hindrar föraren från att köra om alkohol detekteras i deras andedräkt, vilket dramatiskt minskar risken för alkoholrelaterade olyckor.


Dessutom stannar vi inte där utan går ännu längre genom att implementera Internet of Things (IoT)-teknik i era fordon. Detta gör det möjligt att samla in realtidsdata och fjärrövervaka fordonsstatus, vilket ger er möjlighet att förutsäga underhållsbehov, optimera prestanda och minimera nedetid.

Fordonskommunikation och bilpool

Vi erbjuder även effektiva kommunikationslösningar som håller era förare uppkopplade och förbättrar kommunikationen mellan fordon och företaget. Detta inkluderar röst- och datatjänster, GPS-spårning och fjärrstyrning av fordonsfunktioner. Genom att hålla er organisation sammanhållen kan ni öka effektiviteten och säkerheten.


Vi tror på hållbara lösningar, och däri inkluderar vi resursdelning. Med våra bildelnings- och bilpoolslösningar kan ni maximera nyttjandet av era fordon, samtidigt som ni minskar era kostnader och miljöpåverkan genom att dela på resurserna.

Snabb och pålitlig support

Vårt servicecenter finns alltid tillgängligt för att erbjuda snabb och pålitlig support när det kommer till fordonsrelaterade frågor och teknisk assistans. Vi ser till att ni alltid får det stöd ni behöver för att hålla er fordonsflotta i toppskick och undvika driftavbrott.


Vi löser fordonskommunikationen

Vi vill hjälpa företag röra sig smidigare och säkrare på vägarna genom att erbjuda skräddarsydda fordonslösningar som uppfyller företagens specifika behov och mål. Kontakta oss på Dialect Kungsbacka idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er nå framgång med våra integrerade fordonslösningar.

Elektronisk körjournal

Det finns ingen anledning att lägga tid på att notera körsträckor och tider när man kan låta tekniken göra det automatiskt. En elektronisk körjournal kopplar ihop hur bilen används med företagets digitala affärssystem. Perfekt för debitering och överblick.

Fleet Management

Med en Fleet Management-lösning från Dialect får du en bättre överblick över din fordonsflottas positioner och körrutter, allt i realtid. Ett bra sätt att få kontroll och känna trygghet.

Alkolås

Höj säkerheten på vägarna med ett modernt, diskret och användarvänligt alkolås.

IoT Internet of Things

Saker som pratar med varandra, bilar till exempel. Det finns mycket att vinna på att tillvarata den ström av information som moderna bilar ger ifrån sig. Vi vet hur det går till.

Fordonskommunikation

Bilar pratar och det är dags att börja lyssna. Det finns mycket att vinna på att ta till sig vad de berättar.

Servicecenter

Dialect har 15-talet servicecenter runt om i landet med tekniker som kan hjälpa dig med allt från kalibrering av alkolås till komplexa installationer av känslig utrustning. Trevliga är de också.

Bildelning och bilpooler

Bilar som står stilla kostar pengar. Med en bilpool delar fler på färre bilar och alla har ändå tillgång till bil när det behövs. Vi kan göra så att den här goda idén blir verklighet för er.

Välj ditt företagscenter