Dialect Göteborg City

Öppet idag: Stängt

Välkommen till nya Dialect Göteborg City

Nu slår vi upp portarna för ett företagscenter i Göteborg, mitt i centrum!

För att kunna erbjuda en närhet, enkelhet och trygghet till våra kunder så finns vi nu även på Vasaplatsen 4. Här hittar du våra kunniga medarbetare inom IT, Telefoni och Digitalisering.

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag att växa med de bästa lösningarna inom IT och Telefoni. Affärsutveckling genom digitalisering helt enkelt.
Hos oss finner du alltid IT Tekniker, konsulter, programmerare och säljare inom respektive område med relevant kunskap och utbildning. Vi ser till att ta ansvar för hela ert företags IT och telefoni miljö, dessutom alltid till ett fast pris!

Varmt välkommen in till oss och våra nya lokaler för ett första möte, vi ser fram emot att träffa just er!

För att komma till Kungsbacka klicka här

Aktuellt Dialect Göteborg City

Vi söker dig som vill jobba inom IT

Nu söker vi ytterligare förmågor för att kunna bredda och utöka vårt support team. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och gillar nya utmaningar!
Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Löpande utbildningar med en växande roll, bra chanser att gå vidare som IT konsult åt våra kunder. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och kommer att anpassa din roll utefter det. Vi är beroende av varandra och lägger alltid stor vikt i vår gemenskap och välmående.

Ansök här!

 

Dialect Internet

Nu är vi en egen ISP!

Vad betyder det för dig som kund? Jo att du nu kan få en fiber uppkoppling direkt till ditt företag via oss, antingen via ditt stadsnät eller en dedikerad fiber förbindelse för dig som kräver högsta tillgång och korta åtgärds tider vid ev. fel eller driftstopp.
Det bästa med detta är att det kan vara så enkelt att beställa som att bara ringa, maila eller komma in till oss. Vi tar hand om hela driften för er, helt utan bindningstider dessutom på era stadsnät, oslagbart!

Kombinera detta med våra andra lösningar inom IT & Telefoni så har ni ett komplett paket för hela företaget oavsett vilken del av er dagliga drift som krävs. Allt på ett ställe betyder nu verkligen allt på ett ställe!

Välkommen in till oss för att prata mer om detta eller se över era företags nuvarande uppkopplingar och avtal.

Velory - En enklare hantering av hårdvara och mjukvara

Velory hjälper dig att helt automatisera inköp, livscykelhantering och support av ditt företags hårdvara och mjukvara.

Vi hjälper er att digitalisera och effektivisera med hjälp av det smartaste verktyget på marknaden. Allt givetvis kostnadsfritt för ert företag.
Vi kan erbjuda förmånliga priser, snabba leveranser och full koll på hela ert företag. Allt i en portal, bara ett klick bort.

Boka ett möte med oss för att få veta mer!

För mer information om Velory

Våra medarbetare