Dialect Göteborg City

Öppet idag: 09:00-16:00 (Lunch 12:00-13:00)

Välkommen till nya Dialect Göteborg City

Nu slår vi upp portarna för ett företagscenter i Göteborg, mitt i centrum!

För att kunna erbjuda en närhet, enkelhet och trygghet till våra kunder så finns vi nu även på Vasaplatsen 4. Här hittar du våra kunniga medarbetare inom IT, Telefoni och Digitalisering.

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag att växa med de bästa lösningarna inom IT och Telefoni. Affärsutveckling genom digitalisering helt enkelt.
Hos oss finner du alltid IT Tekniker, konsulter, programmerare och säljare inom respektive område med relevant kunskap och utbildning. Vi ser till att ta ansvar för hela ert företags IT och telefoni miljö, dessutom alltid till ett fast pris!

Varmt välkommen in till oss och våra nya lokaler för ett första möte, vi ser fram emot att träffa just er!

För att komma till Kungsbacka klicka här

Aktuellt Dialect Göteborg City

Snart öppnar vi!

NU ÖPPNAR VI UPP!

Vi kan med stor glädje presentera vårt nya kontor som nu finns öppet för er mitt i Göteborg, detta kontor är en del av den organisation som idag finns i Dialect Kungsbacka. Vi väljer att flytta vår verksamhet närmre kunderna och enklare möta de nya trenderna med jobba hemifrån, pendla med kollektivtrafik och arbete på distans. Vi vill ge alla er som arbetar, bor eller på annat sätt befinner er i Göteborg den otroliga service vi har levererat i alla år från Kungsbacka men utan att ni skall behöva förflytta er.
Vi tar helt enkelt ut resurserna direkt till er istället för att ni skall ta er till oss.

Ni som kunder till Dialect Göteborg City får förutom en närhet, trygghet och enkelhet via våra IT-konsulter och Företagssäljare som ni kommer möta på Vasaplatsen även tillgång till samtliga våra tekniska kompetenser, lager och leverans avdelningar som befinner sig i Kungsbacka. Det bästa av två världar helt enkelt.

Den 8:e Augusti 2022 kommer ni att kunna besöka oss på Vasaplatsen 4 samtliga vardagar mellan 09:00-16:00. Vi ser fram emot att få ta emot er hos oss eller möta er i er verksamhet!

Velory - En enklare hantering av hårdvara och mjukvara

Velory hjälper dig att helt automatisera inköp, livscykelhantering och support av ditt företags hårdvara och mjukvara.

Vi hjälper er att digitalisera och effektivisera med hjälp av det smartaste verktyget på marknaden. Allt givetvis kostnadsfritt för ert företag.
Vi kan erbjuda förmånliga priser, snabba leveranser och full koll på hela ert företag. Allt i en portal, bara ett klick bort.

Boka ett möte med oss för att få veta mer!

För mer information om Velory

Kontaktcenter - Omnichannel

En omnichannel-lösning gör att dina kunder kan nå företaget i den kanal som passar dem bäst och skapar en samlad bild av kundinteraktionerna oavsett vilken kontaktväg de valt.

– Mer struktur på ärendehanteringen
– Automatisera och få tid över till annat
– Statistik ger värdefulla insikter
– Mail, sociala medier, chattar, samtal, allt på ett och samma ställe

Kontakta oss för ett första möte, där vi går igenom nuläget, framtiden och hittar en lösning som är skräddarsydd för just ert behov.

För mer info om kontaktcenter

Våra medarbetare