Dialect Gävle

Idag 07:00-16:00

Välkommen till Dialect Gävle!

Visste ni att Dialect Gävle är en Sveriges mest komplettera leverantör av komradio och komradio-system.⠀

Vi konstruerar, bygger, installerar och driftar infrastruktur för digital och analog komradio. ⠀
Egen service och fullsupport garanterar trygg och snabb service. ⠀
Vi säljer och supporterar i stort sett alla märken på marknaden. ⠀

Med integrerade lösningar erbjuder vi dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil – och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Webinar - Arbeta smartare med Office 365 och Teams

Lär dig fördelarna med Microsoft Office 365 och Teams
Datum: 26:e mars kl. 09:00 – 10:00
Plats: Webinar via Microsoft Teams
För anmälan, epost till [email protected]

Aktuellt Gävle

Fordonskamera

Testa fordonskamera.

Vi har marknadens bästa produkt till marknadens bästa pris

MOTOROLA WAVE™

Utöka räckvidden i er gruppkommunikation med nätoberoende komradio vi mobilnätet.
WAVE™ är en nätoberoende tjänst för kommunikation från Motorola Solutions. Plattformen utnyttjar molnet och befintlig uppkoppling för att kunna kommunicera via mobiltelefoner, surfplattor, PC och så kallad vanlig komradio allt i samma lösning.

Detta ger er möjlighet att få en mer effektiv kommunikation genom att möjliggöra gruppkommunikation på de enheter ni redan äger, oavsett hur stor geografisk spridning ni har.
Genom en kommunikationsplattform via Motorola WAVE´s app och dispatch så kan användare med mobiltelefoner, surfplattor, datorer och komradios att kommunicera med varandra via sina befintliga uppkopplingar i en gemensam lösning.

Alltid fullt bemannad IT-support tillgänglig

På Dialect finns 120 personliga tekniker runt om i Sverige som erbjuder support inom telefoni, Office 365, backup och desktop-tjänster. Vi sköter dessutom hostingen för hundratals kunder i en egen molnserverlösning från vår serverhall, som uppfyller högsta krav på redundans, säkerhet och strömförsörjning.

Dialect har lång erfarenhet av att förstå småföretagares behov, oavsett bransch. Och vi jobbar alltid nära våra kunder och sätter oss djupt in i deras verksamhet för att kunna leverera det de behöver.

Att vara kund hos oss kräver ingen teknisk kompetens. Tvärtom, med löpande IT-support till en fast månadskostnad kommer du uppleva att du har en fullt bemannad IT-avdelning sittande i samma byggnad.

Så att du slipper tänka på IT.

För fler nyheter följ Gävle på Facebook

Våra kundcase

Telefonilösningar

Dialect Gävle är helhetsleverantör till Colabitoil Oil.

Vi levererar telefoni, IT, molnlösningar m.m.

Sweden AB är ett nyetablerat företag inom ”Green Tech” drivmedelssektorn. Colabitoil bygger f.n. ett starkt varumärke inom området biodrivmedel genom sin metod av hydrogenerering av vegetabiliska oljor. Vi skall genom organisk tillväxt bli marknadsledande och bygga på den kunskapsbank som vi har idag. Vi har en ny teknik för framställning av biodrivmedel genom en unik metod. Detta lockar högutbildade till vårt företag där vi genom utmaningar och spjutkompetens kan behålla humankapitalet. Vi har idag en av de främsta i Europa inom teknikområdet bränsle och hydrogenerering knuten till bolaget.

Colabitoil satsar på nya marknader och branschmässigt, på brukare och konsumenter där man enkelt kan göra omställning till förnyelsebar energianvändning. Vi ser våra kunder inom skogsbolag, åkerier, jordbruk, industri, marin, militär och offentliga sektorn. Den adresserbara marknaden växer snabbt och drivs på av politiska initiativ.

Vår affärsmodell bygger på egna produkter och egen kompetens till kompletta lösningar utifrån våra kunders behov.

Vårt mål är att leverera det kunderna efterfrågar och bygga på förtroende och kvalitet.

 

 

http://www.colabitoil.se/

Våra medarbetare