Dialect Gävle

Idag 07:00-16:00

Välkommen till Dialect Gävle!

Med integrerade lösningar erbjuder vi dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil – och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Aktuellt Dialect Gävle

Dialect alkolås

Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken i Sverige ställer. De har särskilt testats för att fungera i Sveriges kalla klimat och har snabb start även vid låga temperaturer.

 

Dialect Gävle är auktoriserad att installera och serva villkorade alkolås

LTE Komradio

Vi gör det enkelt att jobba smart

Komradio över Telias 3G/4G-nät med alla egenskaper från avancerade komradiosystem

Från radiosystemmarknaden kommer egenskaper som samtalsprioritet (bryta pågående samtal), individ eller gruppanrop (även i full duplex) och snabb och enkelt kommunikation i olika talgrupper. 

Radion använder sig av Telias slutna nätverk vilket gör att inga samtal går via internet, vilket ger säker kommunikation. Radion är dedikerad för kommunikation och anpassad för ruggad användning i hårda miljöer. Till IP501H finns också ett stort urval av robusta tillbehör.

Egenskaper från mobilsystem
Från mobilsystemmarknaden kommer andra egenskaper som utomordentlig bra täckning och räckvidd, hög stabilitet