Dialect Gävle

Idag 07:00-16:00

Välkommen till Dialect Gävle!

Med integrerade lösningar erbjuder vi dig säkra och effektiva arbetsplatser oavsett om du jobbar hemifrån, på kontoret eller i bilen. Lösningarna innefattar bland annat mobil – och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Aktuellt Dialect Gävle

Dialect alkolås

Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken i Sverige ställer. De har särskilt testats för att fungera i Sveriges kalla klimat och har snabb start även vid låga temperaturer.

 

Dialect Gävle är auktoriserad att installera och serva villkorade alkolås

LTE Komradio

Vi gör det enkelt att jobba smart

Komradio över Telias 3G/4G-nät med alla egenskaper från avancerade komradiosystem

Från radiosystemmarknaden kommer egenskaper som samtalsprioritet (bryta pågående samtal), individ eller gruppanrop (även i full duplex) och snabb och enkelt kommunikation i olika talgrupper. 

Radion använder sig av Telias slutna nätverk vilket gör att inga samtal går via internet, vilket ger säker kommunikation. Radion är dedikerad för kommunikation och anpassad för ruggad användning i hårda miljöer. Till IP501H finns också ett stort urval av robusta tillbehör.

Egenskaper från mobilsystem
Från mobilsystemmarknaden kommer andra egenskaper som utomordentlig bra täckning och räckvidd, hög stabilitetsnivå, konstant växande infrastruktur, ej avlyssningsbart och möjlighet att kommunicera fritt över landsgränserna. Dessutom behövs ingen investering i infrastruktur.

Fria samtal i hela Norden
Med Icom LTE-radio har man obegränsad tillgång till Telias nät i hela Norden. Roamingavtal för övriga Europa finns också att tillgå vid behov.

Dialect IT

Med Dialects lösningar och support får företaget en smartare, bättre och säkrare IT-miljö. Punktinsatser eller helhetslösningar anpassade efter ditt behov.

https://www.youtube.com/watch?v=1FvY4_hhMNI&t=15s

 

Dialect Unified

Med Dialect Unified får du en växel du kan lita på.
Vår växel har en driftsäkerhet på 99,9 % och är en av marknadens bästa!
300.000 andra företagsanvändare kan inte ha fel
Använd Dialect Unified telefonväxel
Kontakta oss för genomgång!

Dialect Körjournal

Med Dialect Körjournal kan du vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad information som uppfyller Skatteverkets krav.  Enkelt för användaren och tryggt för företaget.

 

Vi hjälper småföretag över tröskeln till ett modernt och effektivt IT-system

Många småföretag använder föråldrade och ineffektiva IT-system, men tvekar ändå inför en modernisering. ”Det är naturligt att man känner sig osäker, säger Peter Willbo, IT Manager på Dialect. Därför ser vi till att arbeta extra nära våra kunder när de anlitar oss för deras IT-lösningar.”

– Många företagare känner en stor osäkerhet på det här området. Man förstår kanske att ens IT borde ses över, men har varken tid eller intresse för att sätta sig in i det. Det är ofta något av ett dåligt samvete. Man anar att man borde ha bättre kontroll över sin data, vara säker på att det finns backuper och så vidare. Ändå väljer man att blunda för det, säger Peter Willbo, IT Manager på Dialect.

Dialect levererar helhetslösningar inom IT och fungerar som en outsourcad IT-avdelning åt flera av sina kunder. Ibland kan det handla om att digitalisera en svarv i en verkstad, nästa gång om att bygga molnbaserade affärssystem, eller sköta driften av ett företags serverutrymme. På Dialect finns en lång, samlad erfarenhet av att förstå småföretagens oavsett bransch. I vissa fall bättre än företagen själva.

Läs mer >>

För fler nyheter följ Dialect Gävle på Facebook

Våra kundcase

Connected Car

Digitala körjournaler till Gävle Kommun

Dialect Gävle är leverantör av Gävle Kommuns digitala körjournaler.

Ett mycket viktigt steg i kommunens miljöarbete. Nu kan dom ha en fullständig redovisning på miljöpåverkan deras fordon gör, och hur deras mål att bli fossilfria slår igenom.

Koppling till befintliga fordonssystem gör att administrationen minskar betydligt.

Funktion för förarbeteende gör att alla fordon kommer framföras säkrare

Telefonilösningar

Inresol väljer telefonilösning från Dialect

https://www.inresol.se

Telefonilösningar

Swedpaper väljer telefonilösning från Dialect

http://www.swedpaper.se/

Telefonilösningar

Colabitoil väljer telefonilösning från Dialect

Colabitoil Sweden AB är ett nyetablerat företag inom ”Green Tech” drivmedelssektorn. Colabitoil bygger f.n. ett starkt varumärke inom området biodrivmedel genom sin metod av hydrogenerering av vegetabiliska oljor. Vi skall genom organisk tillväxt bli marknadsledande och bygga på den kunskapsbank som vi har idag. Vi har en ny teknik för framställning av biodrivmedel genom en unik metod. Detta lockar högutbildade till vårt företag där vi genom utmaningar och spjutkompetens kan behålla humankapitalet. Vi har idag en av de främsta i Europa inom teknikområdet bränsle och hydrogenerering knuten till bolaget.

Colabitoil satsar på nya marknader och branschmässigt, på brukare och konsumenter där man enkelt kan göra omställning till förnyelsebar energianvändning. Vi ser våra kunder inom skogsbolag, åkerier, jordbruk, industri, marin, militär och offentliga sektorn. Den adresserbara marknaden växer snabbt och drivs på av politiska initiativ.

Vår affärsmodell bygger på egna produkter och egen kompetens till kompletta lösningar utifrån våra kunders behov.

Vårt mål är att leverera det kunderna efterfrågar och bygga på förtroende och kvalitet.

 

 

http://www.colabitoil.se/

Dialect har varit Mediapoolens förlängda IT-avdelning sedan 2016

Dialect har alltid lyckats leverera precis det vi behöver, säger Mattias Hultqvist, platschef på Mediapoolen.

Språkträningsprogram, e-böcker, streamade filmer. Det kommunala bolaget Mediapoolen i Västra Götaland har som uppdrag att förse förskola, skola och äldreomsorg med pedagogiskt innehåll av en mängd olika slag. Totalt 37 kommuner i regionen ingår i företagets upptagningsområde.

– Allt vårt digitala innehåll, vår hemsida, vårt affärssystem, portalen som skolorna och äldreboendena använder, allt som vi har online ligger på servrar hos Dialect. För oss har det också varit viktigt att allt som har med vår verksamhet att göra även ska finnas på lagringsutrymmen i Sverige. Det kravet uppfyller Dialect också, vilket känns tryggt, säger Mattias Hultqvist.

Läs mer

Våra medarbetare