Dialect AB

Idag 09:00-17:00 Lunchstängt 12:00-13:00

Välkommen till oss på Dialect!

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag med de bästa lösningarna inom IT och telefoni. Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi ditt närmaste företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Aktuellt Dialect AB

Välj ditt närmaste företagscenter i menyn

Dialect är den lokala partnern som levererar IT- och telefonilösningar till små och medelstora företag över hela Sverige. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom connected car.

Dialect har funnits i drygt 20 år. Idag är vi en rikstäckande kedja som drivs av koncernen Dialect AB. Huvudkontoret finns i Solna och med 45 företagcenter från Boden till Malmö är vi etablerade över hela landet. Vi har även en telesäljverksamhet som bedrivs på tre orter. Du hittar ditt närmaste företagscenter här.

För fler nyheter följ Dialect AB på Facebook