Dialect AB

Idag 09:00-17:00 Lunchstängt 12:00-13:00

Välkommen till oss på Dialect!

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag med de bästa lösningarna inom IT och telefoni. Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi ditt närmaste företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Aktuellt Dialect AB

Välj ditt närmaste företagscenter

Dialect är den lokala partnern som levererar IT- och telefonilösningar till små och medelstora företag över hela Sverige. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och produkter. Lösningarna innefattar bland annat support och drift av företagets IT-miljö, mobil och fast telefoni, växellösningar,  samt tjänster inom connected car.

Dialect har funnits i över 20 år och är en rikstäckande kedja som drivs av koncernen Dialect AB. Huvudkontoret finns i Solna och med ett 40-tal företagcenter i Sverige. Du hittar ditt närmaste företagscenter här.

Vi hjälper småföretag över tröskeln till ett modernt och effektivt IT-system

Många småföretag använder föråldrade och ineffektiva IT-system, men tvekar ändå inför en modernisering. ”Det är naturligt att man känner sig osäker, säger Peter Willbo, IT Manager på Dialect. Därför ser vi till att arbeta extra nära våra kunder när de anlitar oss för deras IT-lösningar.”

– Många företagare känner en stor osäkerhet på det här området. Man förstår kanske att ens IT borde ses över, men har varken tid eller intresse för att sätta sig in i det. Det är ofta något av ett dåligt samvete. Man anar att man borde ha bättre kontroll över sin data, vara säker på att det finns backuper och så vidare. Ändå väljer man att blunda för det, säger Peter Willbo, IT Manager på Dialect.

Dialect levererar helhetslösningar inom IT och fungerar som en outsourcad IT-avdelning åt flera av sina kunder. Ibland kan det handla om att digitalisera en svarv i en verkstad, nästa gång om att bygga molnbaserade affärssystem, eller sköta driften av ett företags serverutrymme. På Dialect finns en lång, samlad erfarenhet av att förstå småföretagens oavsett bransch. I vissa fall bättre än företagen själva.

 

Läs mer >>

För fler nyheter följ Dialect AB på Facebook