Fem fördelar med en mobil växel

Det ringer, det ringer, skynda dig att svara!

Det är många gånger som jag tänker – var ringer det? Varför svarar ingen? På bilfirmor, på banken,  i affärer lite överallt vart jag än går så tycker jag att det ringer med ingen svarar. Tänker på alla gånger jag ringer in till företag och inte får något svar. Blir lite ledsen och undrar om jag och mitt ärende inte var viktig.

Jag tror det beror på att de inte vet vart och till vem det ringer. Vad kostar inte ett missat samtal? Alla borde vilja svara på alla samtal. Men det är inte så lätt att få det så, eller?

Jag är helt övertygad om att med en mobil växel skulle de flesta få det att fungera:

  • Du får använda den telefon du gillar bäst. Vilket innebär att du alltid har med dig telefonen/växeln.
  • Du kopplar in och ur dig i växeln med ett par knapptryckningar.
  • Du ser hela tiden vilka som är inkopplade och faktiskt kan svara.
  • Du kan styra samtalen i princip hur du vill. Vilket innebär att det inte borde missas några samtal. Kontroll.
  • Dessutom har du inga begränsningar i storlek eller funktion. Du kan både växa och skära ner utan att behöva byta växel, bara att bygga om.

Det är enkelt och innebär kostnadskontroll. Jag kanske är ett ”kontrollfreak” men jag anser att varje samtal är viktig. Tänk vad konstigt det skulle bli om vi slutade prata med varandra.

En kollega berättade för mig häromdagen om en kund som använder vår telefonväxel Dialect Unified. De hade träffats på flygplatsen och då hade kunden sett i sin mobil att det fattades någon som kunde svara på en av deras avdelningar. Då ringde han bara ett samtal och fixade till så att den som glömt att koppla in sig i växeln gjorde det. Det kallar jag kontroll. Detta hade han inte vetat om han inte hade haft växeln i mobilen. Nu missar de inga samtal!

Jag anser att alla borde fundera på värdet av ett missat samtal. Man vet aldrig vem det är som ringer och jag skyndar mig gärna att svara. Jag har ju växeln i mobilen! Som jag gillar.