Glöm IT.
Kom ihåg Dialect.

Med Dialect som partner kan du glömma IT.
Du får en modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter
företagets behov – och en personlig tekniker som löser allt det praktiska så att du kan fokusera på ditt jobb.

Låt oss bli din
förlängda IT-avdelning

 

På Dialect finns 120 personliga tekniker runt om i Sverige som erbjuder support inom telefoni, Office 365, backup och desktop-tjänster. Vi sköter dessutom hostingen för hundratals kunder i en egen molnserverlösning från vår serverhall, som uppfyller högsta krav på redundans, säkerhet och strömförsörjning.

Dialect har lång erfarenhet av att förstå småföretagares behov, oavsett bransch. Och vi jobbar alltid nära våra kunder och sätter oss djupt in i deras verksamhet för att kunna leverera det de behöver.

Att vara kund hos oss kräver ingen teknisk kompetens. Tvärtom, med löpande support till en fast månadskostnad kommer du uppleva att du har en fullt bemannad IT-avdelning sittande i samma byggnad.

Vi tar alltid fullt ägarskap över de problem som uppstår i våra egna system, så att du kan fokusera på din verksamhet. Och slippa tänka på IT.

Fullservice till fastpris

Med ett service- och supportavtal får du alltid den hjälp du behöver. Vi svarar på dina frågor, sköter övervakning och drift , hjälper dig med Office 365, desktoptjänster och molnlösningar. Ja, allt du kan tänka dig. Och vi har ingen gräns för hur många samtal du får ringa.

Innan vi sätter igång gör vi en dokumentation av din IT-miljö. Vårt ansvar är nämligen att leverera en så driftsäker miljö som möjligt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete.

Och glömma IT.

 

Här är några kunder som inte behöver tänka på IT:

”Dialects medarbetare är både på hugget och besitter stor
kunskap inom sina områden och det vi säljer.
Samarbetet mellan oss har varit klockrent från start.”
Tomas Bjur, VD och grundare av Coolpart
”Dialect har varit vår förlängda IT-avdelning i två år. De har alltid koll på vårt system och hur vi arbetar och ofta är det samma person man får prata med. Allt vi har online ligger på servrar hos Dialect.”
Mattias Hultqvist, platschef på Mediapoolen

Prata med Stockholm City
om hur de kan hjälpa dig med dina IT-lösningar

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68a
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »

Vi är Microsoft Gold Partner för molnlösningar

”Dialect är en av de återförsäljare som har utbildat och certifierat flest
IT-tekniker i Sverige fördelat på flera orter. För Dialects kunder, och potentiella kunder, innebär det en trygghet att de besitter denna kapacitet.”

Beda Grahn, Affärsområdeschef SMB, Microsoft

Akut eller förebyggande hjälp när det behövs

Det är tryggt att veta var man ska vända sig. Med vår supporttjänst får du snabb hjälp när du behöver det. Våra kompetenta tekniker guidar dig i ditt ärende över telefon och är tillgängliga alla dygnets timmar. En bra investering för minsta möjliga inverkan på det dagliga arbetet.

Våra IT-lösningar

Se filmen om hur våra IT-lösningar gör ditt arbete lite enklare