Dialect Falun söker:

Säljare

Dialect Falun söker säljare till vårt företagscenter!

Vi utvecklar moderna tjänster och produkter till företag och människor som tillsammans med innovativa lösningar och utbildning gör det enkelt att arbeta smart. Kunderna kan fokusera på att göra det som de är bäst på – sin egen verksamhet och sina kunder.

Dialect Falun levererar moderna tjänster och produkter till framförallt företag men även privatpersoner i Dalarna inom våra affärsområden som är IT, telefoni, fordonslösningar och kommunikationsradio.

Vi söker Dig som:

 • Drivs av att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder

 • Tycker om att arbeta självständigt men även trivs i en grupp
 • Älskar att göra människor nöjda!
 • Strävar efter att hjälpa människor och företag att utvecklas
 • Som anställd hos Dialect Falun blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Vi vill att det skall kännas genuint roligt, utvecklande och utmanande att gå till arbetet.

  Du får självklart en introduktion och utbildning inom de områden du ska vara verksam.

  Vi erbjuder dig utmanande och spännande arbetsuppgifter där vi ställer stora krav på din närvaro, personliga utveckling och starka engagemang för att driva företaget framåt där du motiveras av att se din dagliga insats ge effekt.

  Din roll som säljare
  I vår butik kommer du att arbeta med hela Dialects sortiment som innefattar de hetaste produkterna och tjänsterna på marknaden för IT, mobiltelefoni, telefoni och fordons IT. Självklart ligger vi i framkant i våra erbjudanden inom alla våra affärsområden.

  Dina arbetsuppgifter blir att i vårt företagscenter bemöta och hantera kunder och deras önskemål, hantera inköp, inleveranser och andra löpande rutiner för verksamheten.

  I vår butik arbetar du tillsammans med andra säljare för att på bästa sätt bemöta de kunder som besöker oss och själv utvecklas och ta nya kliv i din roll som säljare

  Kvalifikationer som säljare
  Vi tror att du utmanas av ett högt tempo, har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom ditt arbete. Du har ett eget driv och vill utvecklas i en snabb takt tillsammans med oss där fokus är att utveckla kunden och kundens verksamhet. Tidigare erfarenhet av försäljning är oftast ett plus i kanten, men inget krav. För oss är du som person viktigare.

  Start: Snarast möjligt/enligt överenskommelse

  Lönesättning: Grundlön enligt kollektivavtal samt provision/bonus

  Tjänsten omfattar: Heltid Måndag-Fredag 08:00-17:00

  Placeringsort: Falun

  Ansökan:

  Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!

  Med din ansökan ser vi gärna att du bifogar CV, referenser, personligt brev och en bild.

  Ansök här

  Övriga upplysningar: Simon Larsson, Försäljningschef, 023-775535