FMS-lösningar och WiFi i bilen

För en komplett mobil arbetsplats

Larmkoppling (alkolås, bil-/personlarm), mobil arbetsorder, körbeteende, platsvakt (geofence, stöldskydd), säker hemkomst
Föraridentifiering, temperaturuppföljning, vägunderhåll/snöröjning, motor-/produktionstimmar, service/underhåll (realtidsservice)
Körjournal, positionering med kartfunktion, trafikstatus, besöksanalys, koppling till kollisionsvarnare

Dialects FMS-lösningar

Vi erbjuder ett brett utbud av hårdvara och applikationer för bilen inklusive mobil-eye, alkolås, hörselkåpor och kom-radio. Dialects fordonstekniker är cerifierade för installation och montering av alla ledande märken. Kontakta ditt lokala installationscenter för pris och tidsbokning.

Alkolås

Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken i Sverige ställer. De har särskilt testats för att fungera i Sveriges kalla klimat och har snabb start även vid låga temperaturer. Alkolåsen har alkoholspecifik bränslecellsteknik och är godkända enligt den Europeiska standarden CENELEC och dess svenska motsvarighet SS-EN:s normer 50436-2 för frivillig användning. Flertalet är även godkända av Transportstyrelsen för det villkorade programmet vid rattfylleri och CENELEC:s standard EN 50436-1. Alkolås kan installeras på många olika typer av fordon; såsom personbilar, lastbilar, bussar, motorcykel, byggkran etc. Kontakta ditt lokala företagscenter så hjälper vi dig att välja det alkolås som passar ditt företag bäst. Bilden visar Drägers Alkolås 7000.

Vill du veta mer? Ladda ner vårt produktblad om fordonsmonterade alkolås här

WiFi-enheter för alla behov

Snabb anslutning med den senaste tekniken
Möjligt använda två olika operatörer för optimal uppkoppling
Välj mellan plug-in eller fast installation

WiFi i bilen

Med WiFi i bilen får du en snabb och stabil internetuppkoppling som täcker alla dina behov. WiFi-lösningen kan kopplas till larm eller kamera och du kan även ansluta flera uppkopplade enheter samtidigt.

WiFi för tjänstebilar och mobila företag

Huawei Carfi är vår standardlösning för WiFi i bilen. Den passar dig som tillbringar mycket tid i bilen och behöver en snabb och säker uppkoppling för mobila enheter. USB-laddning för smartphone eller andra mobila enheter.

  • Enkel administration via Huaweis app där du även kan hålla koll på surfmängden
  • Möjlighet ansluta upp till 5 uppkopplade enheter samtidigt
  • Enkel plugin med router i cigarettuttaget – ingen installation krävs

WiFi för yrkesanvändare

MP 441W är vår mest avancerade WiFi-enhet för dig som har bilen som arbetsplats. Den kan enkelt kopplas samman med larm, kameraövervakning samt annan kringutrustning.

  • Möjlighet ansluta två olika operatörer för extra trygghet
  • Dubbla SSI med gästinloggning för mobila enheter
  • Kan anslutas direkt till spänningsmatning i bil, lastbil eller telekomutrustning

 

Prata med Dialect AB
om FMS lösningar och Wifi i bilen

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Dialect AB
Gustav III:s Boulevard 46
16973 Solna
Tel: 0106013000