Dialect Avesta söker IT - tekniker

IT-tekniker

IT – Tekniker – Dialect Avesta

 Dialect Avesta växer tillsammans med våra kära kunder och söker nu ytterligare en som kompletterar vårt team. 

Dialect Avesta och Kontor & Miljö har samma ägare. Vi arbetar i en gemensam helhet vilket innebär att vi erbjuder marknaden fyra affärsområden som hör ihop. IT-Telekom , dokumenthantering, konferensteknik samt Inredning.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en omväxlade och utmanande roll där den ena dagen inte är den andra lik. Hos oss är du också en i gänget där vi strävar åt att alla skall ha en rolig och utvecklande arbetsdag.

Dialect Avesta är en del av DND (Det Nya Dialect) Vi är en grupp av trettio enheter med ca 250 anställda spridda över vårt avlånga vackra land.

Vi är en helhetspartner inom IT och telekom där vår vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar.

Vi söker just nu en It-tekniker som önskar ett utmanade och givande arbete, en person som kan axla en bred roll inom vårt tjänsteutbud, som kan bistå våra kunder med expertis och hjälpa dem

I din roll som It-tekniker:

  • I rollen som It-tekniker får du arbeta med hela kedjan från konfiguration, migration och implementation till service, support och drift. Du kommer att sätta upp och implementera skräddarsydda och stabila lösningar för att säkerhetsställa en driftsäker IT-miljö.
  • Som It-tekniker hos Dialect Avesta kommer du att serva både befintliga och nya företagskunder i Avesta med omnejd. Arbetet kommer till viss del skötas från kontoret men även ute på plats hos våra kunder.
  • I ditt arbete ska du alltid göra en bred behovsanalys som täcker in hela företagets kommunikation och synliggör värden som utvecklar kundens verksamhet.

Kvalifikationer som It-tekniker: 

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom IT branschen och har färdigheter inom följande områden eller delar av dessa.

  • God kompetens inom Microsoft klient/server miljö
  • Har kunskap om Windows domänhantering/AD
  • Goda kunskaper om Nätverk/TCP-IP
  • Goda PC-kunskaper och hantering av kringutrustning
  • Erfarenhet av implementation, drift och förvaltning
  • Vara väl bevandrad i Office 365

Som peson tror vi att du är väldigt social, självgående, driftig och affärsinriktad teamspelare som målinriktat jobbar med kvalitetstänk och sätter kunden främst. Du är drivande i både det dagliga arbetet och i de projekt du deltar i.

På Dialect erbjuder vi dig: 

I tjänsten som It-tekniker erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och eget ansvarsområde då företaget befinner sig i en tillväxtfas. Du får möjlighet att arbeta på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande och där man trivs tillsammans med sina kollegor. Du får även möjlighet att jobba med marknadens senaste produkter och tjänster.

Vid eventuell anställning så kommer du också få tillgång till löpande kompetensutveckling i form av utbildningar och roliga projekt.

Placeringsort: Avesta

Start: Omgående/ enligt överenskommelse

Lönesättning: Fast månadslön

Tjänsten omfattar: Heltidstjänst

Körkort: Krävs

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökning idag till [email protected]

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Andreas Karlsson

[email protected] / 070 – 363 10 65

För mer information om Dialect Avesta besök gärna våra hemsidor

www.dialect.se

www.kontormiljo.se

Välkommen med din ansökan!