Fordonskontroll – Alltid i tid och med en fordonspark i toppskick

Fordonskontroll – Det smarta verktyget för dig som vill ha en fullständig statuskontroll av företagets fordon.

Vill du ha grepp om din fordonspark och säkerställa att den alltid är i toppskick? Men känner att tiden inte riktigt räcker till? Du är definitivt inte ensam, och lösningen finns här!

Nu lanserar vi vårt nya verktyg Fordonskontroll som snabbt ger dig totalkontroll på företagets fordonspark. Enkelt och smidigt. Och tack vare att den automatiska överblicken blir du inte för sen till att boka den där servicetiden. Och behöver inte hålla koll på besiktningstider på samma sätt som tidigare. Företagets fordon kan hållas i toppskick och du kan fokusera på annat.

Funktionen Fordonskontroll förenklar företagets fordonsadministration med automatisk IoT-teknik och intuitiva funktioner. Systemet ger dig samtidigt en unik möjlighet att snabbt börja spara pengar genom att enkelt hålla fordonsparken i toppform. Det kraftfulla och användarvänliga systemet ger dig samtidigt en unik möjlighet att snabbt börja spara pengar genom att enkelt hålla fordonsparken i toppform. 

Du får en komplett översikt av hela fordonsparken, du administrerar och bokar alla besiktningar och service enkelt och smidigt baserat på fordonets tidsperiodisering och miltal eller larmstatus. Få larmstatus och larm direkt från bilen – automatiskt och i realtid.

Dessutom ger verktyget Fordonskontroll dig ett fullständigt fordonsregister med all samlad fakta från Transportstyrelsen. Samla alla dina fordon på ett ställe: allt från maskiner till gräsklippare till lastbilar.