Kampanj: Mobil växel i ditt mobilabonnemang – Telia och Telenor Läs mer »

Om Dialect

Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom connected car.

Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke. Idag är vi en rikstäckande kedja som drivs av koncernen Dialect AB. Vi är 550 anställda och omsatte en miljard kronor under 2016. Huvudkontoret finns i Solna och med 45 kundcenter från Boden till Malmö är vi etablerade över hela landet.

 

 

Bästa Telefonileverantör 2016

  • Vinnare av Custice Awards tre år i rad
  • Högst kundnöjdhet bland 14 512 beslutsfattare
  • 20 års erfarenhet med mer än 300 000 installerade växelanknytningar
“ För oss är det viktigt att ha en nära och heltäckande partner med bra service. ”
Johan Riesten, vd för Poltech Dialect har levererat: Dialect Unified mobil växel, telefoner, datorer, nätverk

Högsta kreditvärdighet hos Bisnode

 

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.