Kampanj: Mobil växel i ditt mobilabonnemang – Telia och Telenor Läs mer »

Dialect Västberga

Aktuellt

Nyhet! Mobil växel i ditt mobilabonnemang

Nu kan du få den mobila växeln Dialect Unifed helt integrerad i ditt mobilabonnemang. Vi erbjuder MEX-lösningar i samarbete med både Telia och Telenor.

Läs mer och gör intresseanmälan här

Kundcase

Hjälporganisationen fick en mer flexibel telefonilösning

Welcome to Sweden (WTS) är en ideell organisation som tillhandahåller information till den som kommer som flykting eller asylsökande till Sverige, samt till volontärer och andra frivilliga. Organisationen valde Dialect för att få en flexibel telefonilösning där skiftarbetande volontärer kan koppla in sig i växeln från sina egna mobiltelefoner. Nu kan man enkelt lägga till nya frivilliga som ansluter och säkerställa att någon kan svara på det fasta numret dygnet runt. 

- Dialect har överträffat alla våra förväntningar, säger Jonas Jansson, en av initiativtagarna till WTS.

Serviceföretaget valde leverantör med bred it-kompetens

Mattias X Lundberg-koncernen består av 17 olika företag inom främst vård och omsorg, och har närmare 400 anställda. De har valt Dialect som leverantör av Office 365 och köper även konsulttjänster för att hålla koll på koncernens alla it-system. 

- Dialect har kunnig personal på it-sidan och produkter och tjänster finns under samma tak. Vi får allt installerat direkt vilket går betydligt snabbare än om vi skulle göra det själva, säger Niclas Engde, koncern-vd för Mattias X Lundberg AB.

Dialect har levererat Office 365, mobiler, datorer och it-konsulttjänster. 

AIK Fotboll valde telefoni från Dialect Västberga & Telenor

 AIK Fotboll har sedan april 2014 klivit över till Telenor som mobil & växelleverantör. Detta i sammarbete med Dialect Västberga.Vi på Dialect i Västberga har länge hjälp AIK med deras telefoni och till slut valde man Telenor som partner för sin telefoni. Det är ett mycket starkt avtal, vi på jobbade länge för attfå till det. Avtalet ger AIK en ny modern växellösning samtidigt som man sparar mycket pengar.

 -Vi är mycket nöjda med avtalet vi fått med telenor genom Dialect. Det är särskilt skönt med att få hjälp med allt detta så att vi kan fokusera på vårt arbete.

John Skärlund AIK Fotboll

Medarbetare

J-O Ramström
Ägare/Storkundsansvarig

Telefonnummer:
08-54545499

E-postadress:

Anders Hallingström
Företagssäljare

Telefonnummer:
08-54545494

E-postadress:

Daniel Hultmark
Butiksansvarig

Telefonnummer:
08-54545491

E-postadress:

Jan Norén
Fordonstekniker

Telefonnummer:
08-54545495

E-postadress:

Christian Silvergren
Företagssäljare

Telefonnummer:
08-54545493

E-postadress:

Elin Adin
Ekonomi

Telefonnummer:
08-54545496

E-postadress:

Hitta Dialect

info@dialectvastberga.se