Kampanj: Mobil växel i ditt mobilabonnemang – Telia och Telenor Läs mer »

Skype för företag

Skype för företag är ett effektivt och prisvärt kommunikationsverktyg som gör det möjligt för företag att interagera internt och externt och hålla professionella möten på distans. Skype för företag är en vidareutveckling av tidigare Microsoft Lync. 

  • Snabbmeddelanden, webbmöten och videokonferens i en och samma app.
  • Boka Skypemöten direkt i din Outlook-kalender
  • Dela skärm och visa presentationer i realtid

 

Möten med upp till 250 deltagare

Håll webbmöten och presentationer för upp till 250 personer. Deltagare behöver inte själva ha Skype för företag, det räcker med en bra internetuppkoppling. 

Integrerat med Office 365

Se om dina kollegor är tillgängliga eller sitter i möte, boka möten direkt i Outlook och starta konversationer från Word eller PowerPoint. 

Fungerar i alla dina enheter

Skype för företag fungerar i både mobilen eller datorn. Ladda bara ner appen och logga in från vilken enhet du vill. Enkelt och användarvänligt. 

Webbmöten - miljövänligt och kostnadseffektivt

Känns det ibland som att du måste vara på flera ställen samtidigt? Kunder du behöver träffa. Medarbetare som vill ha återkoppling. Och så hundra saker till. Sluta stressa. Med Skype för företag hinner du delta på fler möten utan att slösa värdefull tid på resor. 

  • Spara tid och pengar med färre affärsresor
  • Öka din försäljning med fler och effektivare kundmöten
  • Var snäll mot miljön

Webbmöten - eller onlinemöten - är möten som sker online via en molntjänst. Du startar ett möte via tjänsten och bjuder in deltagare genom att skicka en länk. Sedan kan du och alla som deltar i ditt möte prata med varandra via röst- eller videosamtal.

Få en gratis guide till effektivare möten

Bloggat om Skype för företag

Dialects it-exerter bjuder på insiktsfulla tips i Mobiltetsbloggen och delar med sig av sina egna och andras erfarenheter.