Kampanj: Mobil växel i ditt mobilabonnemang – Telia och Telenor Läs mer »

Office 365 - Din arbetsplats i molnet

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med e-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er. Allt finns tillgängligt online via en webbläsare så att du kan komma åt det från vilken dator du vill. 

  • Fri rådgivning och hjälp att välja paket efter era behov
  • Flytthjälp från er gamla lösning - vi löser allt det praktiska så att ni kan börja jobba direkt
  • Användarhjälp och support på Officepaketet
  • Nyhet: Teckna supportavtal Dialect Support Natt eller Dialect Support Dygnet Runt. Du får snabb hjälp och en minimerad inverkan på din affär!

Få veta vilken Office 365-plan som passar ditt företag

Fyll i formuläret så blir du kontaktad av Dialects it-experter för gratis rådgivning.

Få ett molnbaserat kontor för hela företagets behov

Office 365 kommer i en mängd olika varianter för att passa företag i alla storlekar. Det är helt enkelt en sammansättning av de bästa molntjänsterna från Microsoft så att du får ett mobilt kontor som är tillgängligt var du än befinner dig. Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar ditt företag bäst. Kanske behöver några anställda endast e-post medan andra behöver hela Officepaketet? Med vår hjälp får du en kostnadseffektiv lösning som är anpassad på individnivå. 

Officepaketet

Med Microsoft Office 365 kan du komma åt och redigera dina dokument både via webbläsaren och som installerad programvara. Fem licenser per användare ingår så att du kan du jobba från alla dina enheter när du vill. 

Läs mer om Office i molnet

Kalender och e-post

Med Microsoft Exchange får du e-post och kalender i världsklass och med erkänd säkerhet. 25 GB inbox rymmer hela kommunikationsflödet. Kom åt mailen i vilken enhet du vill, dela kalender med kollegorna och boka kundmöten direkt i mobilen. 

Läs mer om Exchange online

Webbmöten

Spara tid och pengar och håll effektiva kundmöten över internet. Med Skype för företag kan du hålla onlinemöten och videokonferenser för både interna och externa deltagare. Dela ljud, bild och video och visa presentationer i realtid. 

Läs mer om Skype för företag

Dokumenthantering

Håll koll på viktiga filer och säkerställ att de finns tillgängliga även när någon slutar. Med SharePoint Online får du dokumenthantering och smarta verktyg i gemensamma samarbetsytor. CRM, intranät eller en gemensam filserver.

Läs mer om SharePoint Online

“ Office 365 uppfyller verkligen vår vision om ett mobilt kontor. ”
David Malmberg, WonderCruises Dialect har levererat: Office 365

Köp Office 365 av Dialect och få personlig service nära dig

Office 365 från Dialect är en kvalitetssäkring för dig som kund. Du får Microsofts molntjänst Office 365 och samtidigt tryggheten av att ha Dialect som lokal leverantör. Vi hjälper dig med flytten från din befintliga lösning och tar hand om allt det praktiska, inklusive installation, konfiguration, starthjälp och support. Självklart finns vi på plats hos dig för bästa möjliga service. Nyhet! Nu kan vi erbjuda supporttjänsterna Dialect Support Dygnet Runt och Dialect Support Natt för dig och dina medarbetare. Kontakta ditt närmaste företagscenter för mer information.

Personlig service

Med 50 kundcenter över hela landet finns vi alltid nära dig - före, under och efter installationen. 

Starthjälp

Kom igång snabbare. Vi sätter upp konton, skapar e-postadresser och ser till att allting fungerar så att du kan börja arbeta direkt. 

Flyttpaket

Få en smidig övergång till molnet. Vi flyttar allt innehåll och ser till att allt fungerar - på dina datorer, smartphones och surfplattor.

Hårdvara

Vi har ett brett utbud av hårdvara för alla behov. Precis som med tjänsten Office 365 kan du hyra istället för att köpa. Betala månadsvis.

Artiklar och fördjupningsmaterial

Följ våra experters inlägg i Mobilitetsbloggen för personliga tips och detaljkunskap om Office 365 och andra molntjänster. 

Prata med en expert på Office 365

Fyll i formuläret så får du ett kostnadsfritt samtal med en av Dialects Office 365-experter. 

  • Analys och rådgivning baserat på era behov
  • Hjälp att välja rätt Office 365-paket för ert företag
  • Pris och lösningsförslag utan köpkrav