Kampanj: Mobil växel i ditt mobilabonnemang – Telia och Telenor Läs mer »

Tillvalsfunktioner

 

Statistik

Att veta hur företagets samtalsmönster ser ut är en mycket värdefull informationskälla för bland annat kundvård och bemanning. Unified innehåller därför en sofistikerad generator för statistikrapporter där kunder kan ta ut en bred flora av information om inkommande samtal, samtalsmönster och samtalsspecifikationer.

 

Home

Med Home är det enkelt att styra och använda växeln, sätta och ändra hänvisningar, logga in och ut användare ur grupper, ändra välkomstmeddelanden för inkommande samtal, ställa in öppettider och mycket mer.

 

Konferens

​I Unified finns en inbyggd konferenstjänst som tillåter dig att hålla telefonkonferensmöten. Konferensrummen finns i olika storlekar baserat på antalet deltagare och kan modereras via en speciell PIN-kod.

 

Telefonist

För att kunna ge kunder ett professionellt bemötande och att den som besvarar samtalet har all nödvändig information för att hjälpa kunden har vi utvecklat Telefonisten. Telefonistlösningen i Dialect Unified ger möjlighet för telefonisten att koppla samtal, se status på användare, sätta och ta bort hänvisningar med mera.

 

Utbildning

För att säkerställa att du som kund har alla rätt förutsättningar att jobba så effektivt som möjligt har vi tagit fram fyra separata utbildningar. Välj mellan användar-, telefonist-, statistik- och administratörutbildningen.

 

Fax

​Med Dialect Virtuell Fax kan ni skicka och ta emot fax lika enkelt som ni hanterar vanliga e-postmeddelanden. Alla fax som skickas till företaget distribueras automatiskt till valda epostadresser inom företaget. Användarna kan dessutom skicka fax direkt från skrivbordet.

 

Utländska nummer

Har du kontor utomlands men vill besvara samtalen i Sverige? Med Utländska nummer kan du få ett lokalt nummer i ett flertal länder och låta alla inkommande samtal automatiskt kopplas vidare till ditt svenska växelnummer.