Dialect Unified - mobil växel med fria samtal till fast pris

Det är sällan en lösning passar alla. Med den mobila växeln Dialect Unified kan du anpassa mobiloperatör och abonnemang efter varje användares arbetssätt. Välj prislista efter företagets behov och ring fritt till fasta telefoner och mobiler i Sverige, Norden eller över hela världen. 

  • Kan användas i din mobiltelefon, dator och fasta telefon
  • Fungerar med alla operatörer och abonnemang
  • Fria samtal när du ringer via växeln

 

 

Vad kostar Dialect Unified för ditt företag?

Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en av Dialects telefoniexperter för ett förutsättningslöst samtal.

Missa inga viktiga samtal - ta med växeln i mobilen

Med en mobil växel kan du svara på det fasta numret i din egen mobiltelefon och vara lika tillgänglig för dina kunder som när du är på kontoret. Perfekt för dig som ofta är på språng eller behöver kunna arbeta hemifrån ibland. 

Logga in med mobilappen

Ta med växeln i mobilen och ge dina kunder lika bra service var du än befinner dig. Du kan svara på fastnätsnumret i din egen mobiltelefon. Med mobilappen kan du enkelt logga in och ut ur växeln, sätta hänvisningar och vidarekoppla samtal. 

Öka företagets tillgänglighet

Skapa svarsgrupper för t ex Försäljning eller Kundtjänst och låt flera personer svara på samma nummer. Se vilka kollegor som är inloggade och säkerställ att någon alltid är tillgänglig när dina kunder ringer.

Tydliga besked till kunden

Sätt en hänvisning när du är ledig eller upptagen och meddela när du väntas vara tillbaka. Drar mötet ut på tiden går det enkelt att förlänga hänvisningen med en knapptryckning. Automatisk synkning mot din Outlookkalender. 

Bästa Telefonileverantör 2016

  • Vinnare av Custice Awards tre år i rad
  • Högst kundnöjdhet bland 14 512 beslutsfattare
  • 20 års erfarenhet med mer än 300 000 installerade växelanknytningar
“ Servicen och kundbemötandet är bättre än något annat jag varit med om tidigare. Dialect förstod precis vad vi behövde och agerade både snabbt och professionellt. Plötsligt hade vi en fungerande lösning direkt i våra mobiler. ”
Jonas Jansson, Welcome to Sweden Dialect har levererat: Den mobila växeln Dialect Unified

Beställ en gratis köpguide

Beställ våra kostnadsfria köpguider och få värdefulla tips och råd inför ditt köp. 

Dialects köpguider ger dig nya kunskaper och konkreta tips för att kunna fatta ett genomtänkt och väl underbyggt beslut. Du får ta del av vår breda erfarenhet från över 200 000 installerade växelanknytningar och samarbete med alla ledande operatörer.