Kampanj: Mobil växel i ditt mobilabonnemang – Telia och Telenor Läs mer »
« Tillbaka till Dialect Unified

Tre enkla steg till modern telefoni. Vad kostar det?

Med Dialect Unified får du en mobil växel att växa med. Enkelt och kraftfullt på samma gång. Allt du behöver fundera över är 3 punkter.

Fyll i listan nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Antalet medarbetare som behöver en egen telefon bestämmer antalet anknytningar. Har ni personer som ska dela på en telefon eller skiftarbetar, så går detta också bra.

Mobiltelefonen kan anslutas till din växelanknytning så att du blir alltid tillgänglig vart du än är. Du får tillgång till alla abonnent- och växelfunktioner. Ditt fasta nummer kan också visas när du ringer ut. Det perfekta valet när du är lämnar kontoret, men även bra när du rör dig på din arbetsplats.

Softphone i datorn och en headset förenklar och reducerar kostnader för din telefoni. Många tycker att den hjälper dem att arbeta effektivare när de sitter på kontoret, hemma eller är på ett hotellrum.

Du ringer smidigt genom kontaktlistan i Outlook eller med ett par tryck på tangentbordet. Du enkelt tar emot och kopplar samtal på samma sätt. Det blir även väldigt lätt att hanterar andra funktioner såsom: meddelanden, kontaktregister, frånvarohantering, statistik, vilka telefoner du vill använda och mycket mer.

Bordstelefonen uppskattas av många och det finns flera modeller att välja bland. Alla är moderna IP-baserade systemtelefoner som man kan också sköta växeln med.

DECT telefoner kan ibland vara bra att ha kvar. Du behåller samma funktionalitet som du har nu eller t.o.m. bygga ut den. Flera möjligheter finns.

Val av operatör eller operatörer är viktigt för att kunna arbeta optimalt. Det är inte ovanligt att behöva använda flera för att allt ska bli bra. Så gör faktiskt 3 av 4 Dialect Unified användare. Det gäller till exempel att mobiltäckningen är bra för alla användare, oavsett var de bor och reser.

Självklart kan befintliga nummer porteras för att behålla nuvarande nummerserier.

Dialect är experter på telefoni. Vi är marknadsledande bland oberoende leverantörer vad gäller abonnemang till Sveriges företag. Vi använder vår expertis för att bl.a. säkra att du får de bästa abonnemangsavtalen för ditt företag.

Bra att veta! Vi har redan förhandlat fram de fördelaktigaste avtalen åt dig, så att du kan dra nytta av våra volymfördelar oavsett hur lite du ringer.

Jag vill få ett prisförslag